Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek igaza van Schiffer...

Szerintetek igaza van Schiffernek abban, hogy föl kéne oszlatni a NATO-t?

Figyelt kérdés

[link]

A NATO-nak nincs a hidegháború után funkciója – fogalmazott az ATV műsorában az ügyvéd, aki szerint „közös, európai védelem-, és biztonságpolitikára lenne szükség, és az nem a NATO”.

2024. febr. 6. 13:27
A kérdező szavazást indított:
Igen, igaza van
Nincs igaza
23 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%

Köszönöm, de én szivesen áldozok az adomból egy olyan katonai szervezetre, ami garantálja a békém és, hogy ne kelljen másokra lődözzek.

Nekem úgy jó a NATO, ahogy van.

2024. febr. 6. 13:29
 2/13 anonim ***** válasza:
44%

Igaza van.

A NATO-t gyakran használja az USA úgy, mintha a saját hadseregük része lenne.Saját érdekeik érvényesítésére használják.

Jobb lenne, USA-tól független védelmi szövetség.

2024. febr. 6. 13:30
 3/13 anonim ***** válasza:
11%
Az USÁ-t kell kiakolbólítani a NATO-ból!
2024. febr. 6. 13:32
 4/13 Dzsonszi ***** válasza:
86%
Meglepődtem, hogy ilyen ostobaságot mondott. Ennél azért értelmesebbnek gondoltam.
2024. febr. 6. 13:32
 5/13 anonim ***** válasza:
3%
Ide Kárpátalját és felvidéket. A többi nem érdekel
2024. febr. 6. 13:45
 6/13 anonim ***** válasza:
12%

Schiffer abból indul ki, hogy a háború után a NATO és a Varsói Szerződés jött létre.

A kettőt ellenpólusként a hidegháború legitimizálta.

Feltétel volt, hogy amint a SZU bedől és a Varsói Szerződés is, akkor a NATO-t automatikusan megszüntetik.

Csakhogy az USA kisajátította a NATO-t, általa csendőrködik az egész világon.

Az USA a NATO tagállamok pénzéből fedezi, fizeti a saját terrorháborúit, melyeknek célja az energiát, ásványokat szolgáló területek feletti hatalom megszerzése.

Az USA célja Otoszország szétverése, minden természeti kincsének megszerzése ( olaj, gáz, urán, termőgöld).

Ukrajnában a legzsírosabb föld, mely a világ gabonaellátásának 40%-át biztosítja. EZT SZEREZTE MEG a Biden - maffia.

Egész Európa gabonaellátását akarják erőszakkal ellátni. Ennek érdekében tudatosan, szándékosan fojtják meg Eutópa mezőgazdaságát.

Ennek eszköze, hogy súlyos adókkal, üzemanyag támogatás megvonással tönkreteszik Európa összes országának a gazdáit, a gabonatermelést.

EZÉRT indultak meg Nyugat-Eutópa szinte összes országában a gazdák.

Ha ez megtörténik, akkor Európában éhínség lesz.

2024. febr. 6. 13:45
 7/13 Dzsonszi ***** válasza:
61%

Az USA-nak is van bőven vaj a füle mögött, de még mindig inkább ők játsszák a csendőrkirályt a világon, mint akármelyik potenciális katonai nagyhatalom (Oroszország, Kína ilyenek).

2024. febr. 6. 13:49
 8/13 anonim ***** válasza:
91%
Schiffer totál elmezavaros. És olyankor mond ilyet, amikor Ukrajnában háború van. Kapcsoltam is el az ATV-ről azonnal, amikor ez kommunista bedobta ezt az agymenését. De legalább annyit tisztelek Schifferben, hogy ő miközben oroszpárti és bolsevista, nem hazudja magát jobboldali kereszténynek, mint néhány más politikai aktor az országban.
2024. febr. 6. 14:10
 9/13 anonim ***** válasza:

Schifferre valaha még felnéztem, de egyre nagyobb hülyeségeket mond.

Abban egyetértek, hogy az európai hadiipart fejleszteni kell, lehetnek akár külön európai szintű katonai együttműködések, de a NATO-t föloszlatni önsorsrontás lenne.

2024. febr. 6. 14:19
 10/13 anonim ***** válasza:
15 percet birtam ebből a műsorból végignézni. Konokot és Czeglédy-t gyakorlatilag szóhoz sem hagyja jutni Hont és Schiffer. Egyszerűen nézhetetlen. Ők meg olyan, mintha a megafon fizetett szócsövei lennének.
2024. febr. 6. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!