A svédeknek nem ciki, hogy a NATO-ba sem veszik fel őket?
Figyelt kérdés
2024. febr. 6. 10:14
11/21 anonim válasza:
12.
Szerintem meg nem.
Ha lettél volna, tudnád mi megy Svédországban.
Ehhez képest fingod nincs semmiről.
12/21 anonim válasza:
13, pedig voltam Stockholmban.
Bár, ha Németország sem létezik a magyarok szerint, akkor lehet igazad van.
De én egészen biztos vagyok abban, hogy igenis voltam Stockholmban és túléltem és kifejezetten tetszett, amit kint láttam.
13/21 anonim válasza:
Én is szeretem Svédországot....a mostani svéd politikai irányvonalat meg rühellem. Ez van gyerekek.
14/21 anonim válasza:
2022 előtt nem is próbálkoztak a tagsággal. Meg sem fordult a fejükben, hogy csatlakozzanak.
15/21 anonim válasza:
#5:
"Abba-t és a Europe-ot, meg a Nightwish-t. "
A Nightwish az finn.
16/21 A kérdező kommentje:
Eléggé égő már oda sem kellenek
8 "Igen, felrobbantani, lelőni és leszúrni általában azt szokta az ember akit csipáz."
A Földrajzi helyet szeretik. A lakosságot annyira már nem
2024. febr. 9. 12:03
17/21 anonim válasza:
Poén, amikoregy balkáni kodzfészek, mint Magyarország jobbágyai bírálnak, fikáznak egy nyugati fejlett országot. 😃 Mint amikor a ronda nők fikázzák a szépeket. Vicc kategória. Nekünk ciki, hogy ilyen bűnöző, orosz vazallus, pedo, tolvajkormány élősködik rajtunk évtizedes viszonylatban, és tömegek tapsolnak ehhez.
19/21 anonim válasza:
Nekünk nem ciki, hogy több mint 10 év alatt nem sikerült még mindig bevezetni az eurót?
20/21 anonim válasza:
10? 2004-ben léptünk be az EU-ba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!