Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A liberális felfogásnak...

A liberális felfogásnak köszönhetően Európa rothadásnak indult?

Figyelt kérdés
A rengeteg beilleszkedni képtelen migránsokra gondolok. Ha nincs ez a liberális ideológia, akkor lett volna tökünk kint tartani az embereket és most nem lenne ennyi gond. Nagyon lassan ébredeznek az emberek, de már késő. Itt már csak a nem PC megoldás segít. Például az Afd javaslata: kitoloncolni a migránsokat.
2024. febr. 4. 07:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
21%
Igen.
2024. febr. 4. 07:56
 2/16 anonim ***** válasza:
67%

Én azt hittem, hogy már tüdőn, lábon, gyomron lőtte magát és egyébként is megfagyott 3. tele.

Fellélegeztem, hogy még létezi.

2024. febr. 4. 08:24
 3/16 anonim ***** válasza:
68%
Ez nektek, komcsiknak, valahogy nagyon becsípődött. Mióta is hanyatlik a nyugat szerintetek? Lassan 100 éve?
2024. febr. 4. 08:36
 4/16 anonim ***** válasza:
26%
Igen
2024. febr. 4. 08:48
 5/16 anonim ***** válasza:
40%
Gazdaságilag még egy darabig nem fog hanyatlani, amíg van mit hazudni, de amikor több lesz az arab/cigó/feka nyugaton, mint a civilizált népesség, akkor lesznek gondok. Nagy gondok!
2024. febr. 4. 09:15
 6/16 anonim ***** válasza:
70%

Nem rothad, csak átalakul. Franciaországban, Németországban, Belgiumban, Angliában... megélhetési válság van. Én szívesen élnék az ő válságukban, de magukhoz képest hanyatlanak.

De, hogy a péló másik oldalán is legyünk, Magyarország a világ egyik legélhetőbb helye, Budapest pedig talán tényleg az is Bécs mellett. Az ENSZ Magyarországot és Svájcot azonos, a legmagasabb osztályba sorolja az életkörülményeket figyelembe véve. Ennek az oka, hogy lefelé nagyon mélyen lehet menni a skálán. Képzeljük el, hogy milyen náluk akkor egy megélheti válság. A hanyatló Magyarország a világ jelentős részének gazdag állam, és úgy néznek ránk, ahogy mi a németekre.

Másik kérdés, hogy kultúrálisan hogy állnak. Ott szarul. Talán ez a nagyobb baj, és nem az lbmtq-ra gondolok, a ratyiság nem vesz el életet, de a muszlim lakosság sajnos igen. És arányaiban kb 10x veszélyesebbek a közbiztonságra, a törvényeket nem tisztelik, és a társadalomban semmilyen értéket nem képviselnek, csak a szociális hálót használják, aztán amikor ezt felrónád nekik, azt mondják ott nyugaton, hogy akkora a szegénység, hogy muszáj bűntényeket elkövetni (ez konkrétan a franciában rendőr által lelőtt kölyök sztorija).

A népesség csere minden államra vonatkozik, Oroszországban is ugyan ez a helyzet, és Franciaországban is, nincs kivétel. A nyugatnak annyi lehetősége van, hogy a pénzzel elcsábítja a keletet. Horvátország mindjárt elfogy. Románia, Szlovákia is, a balti államok tán már el is fogytak, és mi is fogyunk, de ennek ellenére is kell az ember.

Szerintem ha már mindenképp kell ember, akkor meg kéne válogatni őket. Inkább jöjjenek a hinduk meg egyéb ázsiaiak, vagy ha iszlám, akkor indonézek, tökmindegy a vallás, ha keletről jönnek. Aki máshonnan jön, az hozza magával a problémáját is, de ezt most látjuk a tüntetéseken a gázai események miatt.

2024. febr. 4. 09:20
 7/16 anonim ***** válasza:
35%

Így van.

Liberalizmus=mindenfajta deviancia, rendszertelenség, rend után gyűlölet.

Ez egy pszichológiai zavar olyan embereknél, akik képtelenek rendszer szerint élni.

Ezért is vannak a börtönök, őket szállásolják el itt zömében.

2024. febr. 4. 09:27
 8/16 anonim ***** válasza:
57%

igen.

illetve az európában több helyen levő gazdák, kamionosok tüntetése is ide sorolható.

az ész nélküli zöldítés, atomerőmű ki, szénbánya be.

ukrajna örök korrupció és pénznyelő de kell neki 50 milliárd.

2024. febr. 4. 09:40
 9/16 anonim ***** válasza:
34%

"Itt már csak a nem PC megoldás segít. Például az Afd javaslata: kitoloncolni a migránsokat."

Erre tudom mondani a nagyon sok ember agyát kiakasztó véleményemet...hogy igen is ki kell toloncolni azokat a muszlimokat bevándorlókat, akik nem képesek alkalmazkodni a befogadó állam szabályaihoz, gondolok ez alatt, a jogi, gazdasági, kulturális szabályokra, miközben a "multikulti" és a sokszínűség híve vagyok....

2024. febr. 4. 13:02
 10/16 anonim ***** válasza:
49%

És mit tennél a keresztény migránsokkal, akiket nem lehet integrálni?

Vagy az ateistákkal?

2024. febr. 4. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!