Hova lett Franciaország a világpolitikából?
Figyelt kérdés
Nagyon keveset hallani róluk, legutóbb ez a cigányos dolog volt, de ez inkább csak minket érdekel. Viszont előtte alig lehetett hallani, még a kurucinfó sem fújt rájuk. Iraki háborúban sem vettek részt, mintha ebből az egész arab balhéból kimaradtak volna. Az al-kaida sem fenyegette meg őket. Mi történt ? Jól csinálnak valamit, vagy csak én vagyok tájékozatlan ?2010. okt. 24. 04:14
1/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
"Hova lett Franciaország a világpolitikából?
Nagyon keveset hallani róluk"
Ha keveset hallasz róluk, akkor olvass több újságot, nézz/hallgass több külpolitikai műsort.
4/5 anonim válasza:
"vagy csak én vagyok tájékozatlan ?"
Igen.
5/5 anonim válasza:
Úgy kell nekik remélem el is foglalnak az arabok területeket (ami nem valószínű) ,hagy tudják meg milyen érzés volt nekünk Trianon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!