Az amerikai ESTA, vízummentességi programból való
kizárása Magyarországnak mennyire valós fenyegetés?
Illetve mikor léphet életbe?
Felőlem viszont ne szűntessék meg. Mindig is vágytam Ameirkába és ezután is akarok menni Amerikába. Szóval, remélem, hogy ESTA-val együtt megmarad a hátsóm.
Akinek van egy csöpp esze, az pontosan tudja, hogy a dollár a föld egyik legerősebb valutája, ha nem a legerősebb. Sokkal több értelme van dollárban tartani a pénzed, mint a naponta ingadozó forintban.
Az nem normális, hogy mindenféle, mondvacsinált indokokkal vétózunk, miközben otthon szétverik a normális élet utolsó maradványait is.
febr. 2. 10:21
Azért van millió biztonságos lehetőség a dolláron kívül is ha valakinek nem jó a forint.
febr. 2. 10:25
Nekem viszont elég biztonságos dollárban tartani a pénzem. Az még sosem hagyott cserben.
febr. 2. 10:27
4/26 A kérdező kommentje:
Én többször jártam már az Államokban és mindig ESTA-val. A turista vízumhoz szükséges végtelen várakozási idő, szigorú elbírálás és a magyar bürokrácia totális alkalmatlansága helyett, inkább a pár kattintást választanám interneten.
Amerika, hm... Maga mint földrész szép meg minden, de mint állam sosem vonzott. Részemről sem kár érte, ha nem lesz mentesség.
febr. 2. 10:31
Mi köze van a magyar bürokráciának az amerikai vízumhoz.
Azt nem az amerikai nagykövetség adja ki ?
Ha ott bürokrácia van az amerikai bürokrácia nem magyar.
febr. 2. 10:32
6, ha nem haragszól, azért helyettem ne dönts erről kérlek, egy személyben. Én szeretem az amerikai burgereket és söröket.
febr. 2. 10:34
Nem döntöttem a te nevedben, a magam nevében írtam le a véleményemet. Én a magam nevében szoktam reagálni.
Ne láss bele dolgokat, köszi.
febr. 2. 10:36
9/26 A kérdező kommentje:
Sokáig én is fújoltam az USA-ra, amíg először kint nem jártam. Na az leírhatatlan. És én se a politika miatt megyek ki, hanem a gyönyörű földrajzi adottságok miatt. Ettől nem szabadna, hogy bárkit a politikusok megfosszanak. És megint csak a kisember jár rosszul. Mert a nagyhalak ugyanúgy utazgathatnak majd ki ilyen-olyan kamu vízumokkal.
#1 na igen... Pont ez a baj, hogy azok szavazgatnak akik a falu határát még el sem hagyták, és a Magyar Királyi Televízió Egyes Stúdiójából sugárzott adásból "tájékozódnak" a külvilágból.
febr. 2. 10:54
Kapcsolódó kérdések: