Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Támogatnád, hogy Németországba...

Támogatnád, hogy Németországban az AfD (Alternative für Deutschland) jobboldali párt frakcióvezetője és társelnöke Alice Weidel legyen a kancellár? Aki nyíltan leszbikus házasságban él két gyermekkel, de mégis ellenzi az azonos neműek házasságát.

Figyelt kérdés

Polgári házasságot kötött egy nővel , aki Srí Lankáról származik, és filmproducerként dolgozik.[39]

Két örökbefogadott gyermekük van.[40]

Az azonos neműek házasságának legalizálását is ellenzi, mondván, hogy támogatja a "hagyományos család" védelmét, ugyanakkor "más életstílusokat" is elfogad.[29] kijelentette, hogy támogatja a meleg és leszbikus párok élettársi kapcsolatát, hozzátéve, hogy ő maga is leszbikus és élettársi kapcsolatban él egy másik nővel.

Nem ellentmondó tények?

[link]

németül kicsit más:

[link]

2024. jan. 26. 10:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
79%
17-es vagyok: röviden és tömören egy szemét leszbikus náci qrva, aki magának és bevándorló feleségének kedvező elbírálás akar, de a saját sorstársaival kib.szna. Melegként mélységesen elítélem az ilyen LMBT embereket. Nyíltan LMBT emberként aki szélsőjobboldali, annak nyílván nincs mentális baja. Az ilyet kezelőorvoshoz küldeném, mert súlyos tudathasadása van. Aki nyíltan LMBT emberként szélsőjobboldallal kokettál, olyan, mintha egy bárány a farkasokkal kokettálna és bájologni.
febr. 11. 19:40
 22/26 anonim ***** válasza:
72%

21.: Szerintem azért laknak Svájcban, mert ott nem érvényesek a német törvények, ráadásul EU-n kívüli ország.

Nekem is az a benyomásom, hogy tudathasadásos. Ha ő lenne a kancellár, akkor lehet, hogy simán melegellenes törvényeket hozna, aztán tudná, hogy Svájcban a nőjét nem érik utol a rendelkezések. Ennek a hatalom kell, minden áron.

De nem kell egyelőre félni, Scholz vagy Merz fog győzni (szerintem az utóbbi). Egyelőre. 4 év múlva sajnos feljöhet annyira, hogy győzhet.

febr. 11. 20:26
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az emberek inkább Merzet választanak ha az AfD lenne a másik alternatíva. Amúgy úgyis tobbparti koalcio kell ott.
febr. 12. 08:26
 24/26 anonim ***** válasza:
22 négy év múlva sem lesz másik párt, aki összeállna vele, akkor meg mindegy, hogy győz-e.
febr. 12. 09:17
 25/26 anonim ***** válasza:
22-es: Sarah Bosshard, a feleseg bar Sri Lankai gyökerei vannak, de Svajcban nött fel, valoszinü 2. generacio. Hogy miatta jött Weidel Svajcba, erröl nem hallottam. Erröl nem beszel sehol. Mindenesetre ellentmondasos a külföldigyülölö politikajaval. Lehet, hogy a svajci felesege miatt jött Svajcba, de lehet, hogy amiatt, hogy ahogy ö mondja " szabadesesben van Nemetorszag", es ezert nem akar ott elni. De lehet, hogy a kedvezö adozas miatt...Ö nem lesz kancellar, de elvileg ha az lenne, bevezetne a homohazassagot. Svajcban pedig 1-2 eve megszavazta a nep a homosexuali hazassagot. 16-os vagyok.
febr. 12. 10:12
 26/26 anonim ***** válasza:
Ui.: Sarah Bosshard 3 eves koraban lett adoptalva egy svajci hazaspar altal, vagyis ö mar svajcinak szamit. De a gyökerei Sri Lankabol valok.
febr. 12. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!