Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ez a beteg minek riogat...

Ez a beteg minek riogat alaptalanul háborúval?

Figyelt kérdés

Csak azért mert ő azt szeretné? Akkor menjen ő és mutassa meg, ha már ilyen bátor ember...

[link]

2024. jan. 26. 07:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
De mi ez a betegség?
2024. jan. 26. 08:07
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pszichiáter, ha tényleg érdekel, akkor olvass el szakkönyveket. Én csak annyit mondtam, hogy normális ésszel nem tesz ilyen felelőtlen kijelentéseket az ember. Vagy nagyon is tudatos, de akkor meg pénz áll a háttérben. De oldják ezt meg egymás között, ha annyira f.szméregetést akarnak játszani, mert ez másról nem szól. Más emberek életével meg ne játsszanak.
2024. jan. 26. 08:12
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy pszichiáter, akkor mi alapján állapitod meg valakiről, vagy esetünkben valakikről, hogy beteg, betegek?
2024. jan. 26. 08:15
 14/21 A kérdező kommentje:
Mondom, mert normális ember nem tesz felelőtlenül ilyen kijelentést, ő pedig pozícióját kihasználva és azzal most visszaélve alaptalanul riogat embereket. Vagy te például látsz reális esélyt hamarosan bekövetkező, bennünket is érintő világháborúra?
2024. jan. 26. 08:18
 15/21 anonim ***** válasza:

Én nem mondok ilyeneket, de engem csak a betegsége érdekel. Az viszont nagyon.

Tehát, ha nem vagy pszichiáter, de azt meg tudod állapitani valakiről pszichiátriai vizsga nélkül is, hogy normális-e vagy sem, akkor nyilván van valamilyen ismereted arról, hogy milyen betegség lehet ez?!

Milyen betegsége lehet ennek az embernek?

2024. jan. 26. 08:21
 16/21 A kérdező kommentje:
Paranoius morbus politicus a betegség neve
2024. jan. 26. 08:28
 17/21 anonim ***** válasza:
Akkor mégis van pszichiátriai végzettésged?
2024. jan. 26. 08:29
 18/21 A kérdező kommentje:
Nincs, ilyen betegség nem létezik, csak a helyzetre utaltam vele
2024. jan. 26. 08:40
 19/21 anonim ***** válasza:
Egy atomháború öngyilkosság, és az orvoslás jelen állapota szerint, az öngyilkosság az az elmezavar bizonyos stádiuma, ami felülírja az életösztönt. Szerintem meg csak szimplán hangulatkeltő, mert kellene a lóvé a sereg modernizálására. A nyugat kb 20 éve csak ül a hidegháború megnyerése utáni babérjain, közben meg a ruszkik, kínaiak szépen felgyúrták magukat. Még a mezitlábas-burkás irániak is már katonai műholdakat lövöldöznek fel és ezer km + hatótávú precíziós fegyvereket is gyártanak nagy számban.
2024. jan. 26. 08:45
 20/21 anonim ***** válasza:
putyin nem jön tovább mert arra már ő is rájött hogy az orosz hadsereg vicc kategória , ukrán darálóba elegendő húst tud szállítani de a nató darálóhoz ő egyedül már kevés
2024. jan. 26. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!