Hogy lehet az, hogy február 1-től már Koszovó is euróval fog fizetni?
Milyen kóklerek vezetik ezt az országot?
Mint mindenben, az euró bevezetésével is utolsók leszünk?
Koszovó is előre megy, míg mi hátra?
"A magyar kormánynak a magyar polgárok érdekeinek kellene az első szempontnak lennie, nem egy pár külföldi pillanatnyi érdekeinek megfelelni!"
Én nem tudom, miért nem megy át, amit mondok. Milyen külföldi érdekek? Milyen én pár kollégám?
Egyszerűen megfogalmazva: a drága Euro az importnak szar, ezt mondod te, amikor a drága benzinre hivatkozol - és én ezt nem is tagadtam. Az exportnak viszont rövid távon kifejezetten jó, és úgy gondolom, hogy Magyarországon nem én és a néhány kollégám élünk olyan cégből, ami az EU-ba ad el bármit is. Ha válság van, akkor a valuta rontásával le tudja magát olcsósítani az ország, és így meg tudnak maradni munkahelyek, meg az állam relatív adóbevétele is nő.
Még egyszer: nem mondom, hogy az Euro zóna tagjának lenni rosszabb lenne. Megint még egyszer - hátha végre átmegy: NEM MONDOM, hogy jobb nekünk a Forint rontása, és az Euro mellőzése. Én mindössze annyit mondtam, hogy NEM... FEKETE-FEHÉR..., bizonyos helyzetben vannak előnyei, és nem csak Orbánnak, hanem neked is. Ennyi, pont.
Magyarország sokkal többet importál mint amennyit exportál - így a drága euró igazi nagy csapás az országra nézve.
Az átlag-magyar teljesen kiszolgáltatott amikor "a valuta rontásával le tudja magát olcsósítani az ország, és így meg tudnak maradni munkahelyek, meg az állam relatív adóbevétele is nő." - ezeknek a "közgazdasági idiotizmusoknak" köze nincs az igazi piacgazdasághoz!
Az ország érdeke (kéne hogy legyen) a polgárainak gyarapodása! Ezek a devalválások a polgárok vagyonát is és munkaerejét is devalválják, ezért rettentően károsak!
A forint mögött nincs valós gazdasági erő, ezért úgy lengedezik mint egy rossz zászló... Ilyen szart már régen le kellett volna cserélni!
"Magyarország sokkal többet importál mint amennyit exportál"
Nem tudom ezt honnan szeded, a valóságban pont az ellenkezője igaz. Masszív export többletünk van.
Pont, hogy Orbánék számolták fel az import függéséget. Ezt csúnyán benézted. 😂
Egy igazi nesze semmi fogd meg jól cikk.
A cikk szerzője (hacsak nem auto generált az egész) kiragadott egy hónapot vagy adott időszakot.
26 - azt hiszel, amit akarsz!
Nincs jelentősége.
28 Hisztizik a rosseb!
Linkeltem egy cikket ami téged cáfol, erre te a "hatalmas tudásoddal" lefikáztad. Nem érvekkel, hanem annyival elintézted, hogy "A cikk szerzője (hacsak nem auto generált az egész) kiragadott egy hónapot vagy adott időszakot."
Ezek után mondj egy ész-érvet, hogy miért kéne hogy a véleményed érdekeljen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!