Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Trump győzelmével az usa...

Trump győzelmével az usa fölhagy végre a háborúival?

Figyelt kérdés
2024. jan. 22. 11:29
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
A propaganda egy dolog. De remélem, legalább itt nincs olyan hülye, aki magában is azt képzeli, ha nem lenne rajta az amerikai kontinens a Földgolyón, akkor nem lenne feszültség a volt Szovjetunióban. A "mindentel6aszó" Gorbacsov puhapöcssége nélkül ma nem tündöklő Orosz Birodalom lenne, hanem 27 millió orosz halott másodízben, meg valami 150 milliós oroszgyűlölő török-tatár-muszlim alakulat Krímtől Taskenten át Olmjakonig. Bocsánat, Öjmökönig. Ezt nem bírják a fogyatkozó egyinajás vízagyakkal felfogni. De hát istenem, ha ez az keménykedés kell, akkor most végig fogják járni a baráti elválás helyett a "B" opciót. Kezdődik. "Szvábódu Álszinóvu!"
2024. jan. 24. 03:40
 22/32 anonim ***** válasza:
54%

hipnó: "reménytelenül szerencsétlen" az te vagy.

egy reménytelenül, szerencsétlen megkeseredett nyugdíjas, aki itt tombolja ki magát és boomerkedik.

gondolom biden saját kerjében eltévedései, ukrajna helyett irán emlegetése, szellemekkel kezet fogása, lépcsővel való birkózásai, saját lábában elbotlása még küszöbön belül van mi? 🤣

2024. jan. 24. 15:32
 23/32 anonim ***** válasza:
0%

Aha!

Viszont én még "reménytelenül szerencsétlenként" is megtalálom egy linknél a videót, és még a google fordítót is tudom használni. Ellentétben veled, akinél ez megugorhatatlan kihívásnak tűnik.

És attól, hogy Biden sem a csúcs, továbbra is áll, hogy hozzá képest a hisztis szöszi gödör a völgyben.

2024. jan. 24. 15:57
 24/32 anonim ***** válasza:
54%

nekem fordító se kell, nem vagyok olyan megkeseredett boomer mint te hogy csak egy nyelvet tudjak.

meg én olyan reménytelenül szerencsétlen se vagyok hogy egy ilyen mondatán lovagoljak mint te.

és még mindig szánalmas vagy mert ha biden százszor beszél hülyeséget az neked nem baj, de ha trump egyszer mond már visítasz.

2024. jan. 24. 18:09
 25/32 anonim ***** válasza:
0%

Ennek ellenére te foglalkozol állandóan velem és nem a témával...bármilyen kérdésről is van szó.

Nem tudom miért csípődtem be neked és nem is érdekel, de ez szánalmas.

2024. jan. 24. 18:50
 26/32 anonim ***** válasza:
0%
tartogasd a könnyeidet majd ha megint trump nyer.
2024. jan. 24. 19:03
 27/32 DK-s ***** válasza:
0%

hypno-nak:

Tényleg nem tudod hogy miért?

Segítek találgatni: valszeg azért, amiért én is!

Régi "ismerősöm".

2024. jan. 24. 19:12
 28/32 anonim ***** válasza:
0%

De én még csak DK-s sem vagyok. :)

2024. jan. 24. 22:17
 29/32 anonim ***** válasza:
67%

Hypno már párszor bevallotta, hogy DK-s.

Most vagy kiábrándult (akkor vajon most kiért rajong?), vagy elfogyott a dollár, vagy a főnököt követi reggel-délben meg este.

2024. jan. 25. 08:14
 30/32 anonim ***** válasza:
0%

Hazudsz mint renesen.

...és szakadj le rólam.

2024. jan. 25. 08:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!