Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért ilyen módon tüntetnek...

Miért ilyen módon tüntetnek sok helyen a gazdák?

Figyelt kérdés
Ilyen hidegbe kimennek, a traktoroknak is biztos van fogyasztása. Miért nem beszélnek össze aztán mondjuk egy évben nem termelnének. Beszórnák a földjeiket mondjuk lucernával. Utána majd kapcsolna a kormány hogy hoppá. De miért nem ilyen módon tüntetnek? Vagy nincs köztük ekkora összetartás?

2024. jan. 22. 06:24
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

Mert gondolom nem termelni Ők sem akarnak. Akkor lenne igazán hatásos, ahogy a tanároknál is akkor lenne igazán hatásos, ha nem mennének be dolgozni, de Ők is pénzből élnek. Földeseknél meg ha nincs valami bizonyos időben elültetve, később hiába enged a kormány, az a termés az már alma, mert el sem lett vetve, az meg jó pár milliós mínusz a gazdáknak. Pürhoszi győzelem lenne, az meg egyik félnek sem ok.

Ezek inkább jelképes tüntetések, jelzik, hogy kezd az állam átlépni egy határt és időben észhez kéne kapni.

Szerintem. Kieső termény az egyik félnek sem kedvező.

2024. jan. 22. 06:31
 2/8 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező

Ha egyik évben nem termelnek akkor az állam kénytelen beengedni a külföldi termékeket az ő terményük helyett. Ők csődbe mennek, a földjüket fogják elveszteni és a teljes jövőbeni megélhetésüket. Nem tönkremenni akarnak hanem figyelmeztetni a kormányt hogy tönkre fognak menni HA nem változtatnak.

2024. jan. 22. 07:19
 3/8 anonim ***** válasza:
15%
Ez se jó amit csinálnak mert csak a többi embert szivatják igazán.
2024. jan. 22. 07:43
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

#3 Igazad van, én sem örültem amikor nálunk csinálták. Bármennyire is egyetértek velük, pár ember képes százezrek életét megnehezíteni és ez nem jó.

Viszont ahogy a németeket kérdezték róla abból az jött ki, hogy a lakosság nagy része támogatja őket. Ha így van akkor valójában csak a többiek helyett mennek ki az utcára.

2024. jan. 22. 07:49
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
Mert ha nem termelnek, azzal elsősorban saját magukat szívatják meg, mivel nem lesz bevételük. Az viszont igaz, hogy így sem érnek el semmit. Ide forradalom kell.
2024. jan. 22. 08:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező annak amit mondasz semmi értelme nem lenne, magukat tennék tönkre.
2024. jan. 22. 08:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Aha így akkor már talán jobban értem. Csak azon gondolkodtam én mit csinálnék, de így ahogy leírtátok érthető az egész. Köszönöm a válaszokat.
2024. jan. 22. 08:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"mondjuk egy évben nem termelnének"

és akkor miből lenne bevétele?

2024. jan. 22. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!