Iránnak mi volt ez az akciója?
Figyelt kérdés
Erre is a szovjet heccelte fel (figyelemmegosztó provokáció) vagy saját projekt?jan. 19. 19:12
2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem is. Valahogy nem illik bele az eddigi eseményekbe. Ráadásul egy atomhatalom ellen. Bár lehet, putain pont így tesztelteti a kutyájával, hogy mekkora kockázatot vállalhatnak... Mindenesetre nagyon különös.
jan. 19. 19:19
3/6 anonim válasza:
Az a Közel-kelet, rendszeresen vannak tűzváltások a balukisztáni határ miatt, csak normál esetben nem kerül be a hírekbe.
Január elején volt Iránban egy terrorista merénylet - ez Irakban, Afganisztánban vagy Szíriában teljesen hétköznapi esemény is lett volna, de Irán egy autoriter rezsim ahol nem annyira jellemzőek a robbantgatások, pláne olyan aminek nyilván politikai töltete is volt. Elvileg az ISIS vállalta magára, de Irán szentül meg van győződve róla, hogy Izrael akart borsot törni az orruk alá (és igazából ez teljesen reális is), úgyhogy most mindenhol izraeli kémeket és titkos-ügynököket látnak.
4/6 A kérdező kommentje:
Pazar világ van arrafelé...
jan. 19. 19:48
5/6 PMC Wagner válasza:
Szerintem a vörös tengeren lévő események sokkal érdekesebb
6/6 A kérdező kommentje:
Szerintem is, csak ez úgy hirtelen jött a semmiből, ezért tettem fel a kérdést.
jan. 20. 04:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!