Brüsszel tönkre akarja vágni az EU-s mezőgazdaságot? Az ukrán termőföldekből így nagyot profitálhatnak az amerikai tulajdonosok.
11: nem kell vergődni, baromságot írtál és ennyi.
Mit nem sikerült felfogni azon hogy eddig voltak kedvezményeik amiket most elvettek és nem tetszik nekik?
Ha a te fizetésed jó részét elvennék, mert pl szarul megy a cégnek te is hisztiznél, ennyi.
Bár ilyen sötét felfogással aki csak ennyit lát hogy "Hisztiznek a parasztok, ennyi." nem hiszem hogy sikerül felfognod.
14: na csak igazam lett abban hogy nem sikerült felfognod.
Ki mondta hogy elvették a gazdák fizetését egy részét? Azt mondtam hogy a kedvezményeiket vették el. Látom az értelmezés kihívást jelent számodra.
#15:
"Ha a te fizetésed jó részét elvennék, mert pl szarul megy a cégnek te is hisztiznél, ennyi."
Nem tudom eldönteni, hogy nem tudod mit írtál két kommenttel feljebb, vagy szándékosan magyarázod félre. Remélem az utóbbi, mert az azt jelenti, hogy csak tolod a propagandát, de nem vagy teljesen sötét, míg az előbbi..
Ha valamit elég sokszor elismételsz, az emberek elhiszik. "Balos Brüsszeli banda" - Ursula asszony kereszténydemokrata (jobboldali) politikus. Úgy általában a baloldal kisebbségben van az EU-ban.
Továbbá demokratikusan megválasztott szervről beszélünk, a komolyabb döntésekben a kormányfőknek vétójoga van.
A német gazdák saját kormányuk ellen tüntetnek, mert csökkentették az üzemanyag-támogatásukat, meg a gépeik gépjárműadó-mentességének megszüntetését is zokon vették.
16: nem eldönteni nem tudod hanem értelmezni. Olvasgasd még el párszor, bár amilyen sötét vagy úgy se igen érted meg.
De mondtam már, aki a helyzetet így fogja fel hogy: "Hisztiznek a parasztok, ennyi." attól sokat nem kell várni...
Azt még tedd hozzá, hogy a más pénzén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!