Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Brüsszel tönkre akarja vágni...

Brüsszel tönkre akarja vágni az EU-s mezőgazdaságot? Az ukrán termőföldekből így nagyot profitálhatnak az amerikai tulajdonosok.

Figyelt kérdés
Gondolom nem véletlen van 4-5 országban traktoros tüntetés.
2024. jan. 17. 22:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
#7: Ja és akkor ha kaját termelnek akkor legyen minden úgy, ahogy Ők akarják. Meg a kamionosoknak is mert Ők meg elhozzàk, meg az orvosnak mert Ő meggyógyít, meg a taxisnak mert Ő meg sokan van…kinek lehessen még bármit?
2024. jan. 18. 09:41
 12/22 anonim ***** válasza:
78%

11: nem kell vergődni, baromságot írtál és ennyi.

Mit nem sikerült felfogni azon hogy eddig voltak kedvezményeik amiket most elvettek és nem tetszik nekik?

Ha a te fizetésed jó részét elvennék, mert pl szarul megy a cégnek te is hisztiznél, ennyi.

Bár ilyen sötét felfogással aki csak ennyit lát hogy "Hisztiznek a parasztok, ennyi." nem hiszem hogy sikerül felfognod.

2024. jan. 18. 09:52
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
#10: a németek tüntetnek, lengyelek blokádot tartanak megint, a románok kamionos tüntetést tartanak, állítólag itthon is volt valami traktorozás, ez vagy jelentéktelen volt vagy a média kussol róla. Én ennyiről tudok.
2024. jan. 18. 09:55
 14/22 anonim ***** válasza:
15%
#12: Nem vették el a fizetésük jó részét, csak ugyanakkora részben kell kivenniük a részüket a közteherviselésből mint másoknak és ugyanannyit kell fizetniük az üzemanyagért mint másoknak. Demagóg marhaság ezt a fizetés jó részének elvételéhez hasonlítani. Kék villogót mindenkinek!
2024. jan. 18. 10:46
 15/22 anonim ***** válasza:
73%

14: na csak igazam lett abban hogy nem sikerült felfognod.

Ki mondta hogy elvették a gazdák fizetését egy részét? Azt mondtam hogy a kedvezményeiket vették el. Látom az értelmezés kihívást jelent számodra.

2024. jan. 18. 10:51
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

#15:

"Ha a te fizetésed jó részét elvennék, mert pl szarul megy a cégnek te is hisztiznél, ennyi."

Nem tudom eldönteni, hogy nem tudod mit írtál két kommenttel feljebb, vagy szándékosan magyarázod félre. Remélem az utóbbi, mert az azt jelenti, hogy csak tolod a propagandát, de nem vagy teljesen sötét, míg az előbbi..

2024. jan. 18. 10:52
 17/22 anonim ***** válasza:
26%

Ha valamit elég sokszor elismételsz, az emberek elhiszik. "Balos Brüsszeli banda" - Ursula asszony kereszténydemokrata (jobboldali) politikus. Úgy általában a baloldal kisebbségben van az EU-ban.

Továbbá demokratikusan megválasztott szervről beszélünk, a komolyabb döntésekben a kormányfőknek vétójoga van.

A német gazdák saját kormányuk ellen tüntetnek, mert csökkentették az üzemanyag-támogatásukat, meg a gépeik gépjárműadó-mentességének megszüntetését is zokon vették.

2024. jan. 18. 11:27
 18/22 anonim ***** válasza:
62%

16: nem eldönteni nem tudod hanem értelmezni. Olvasgasd még el párszor, bár amilyen sötét vagy úgy se igen érted meg.

De mondtam már, aki a helyzetet így fogja fel hogy: "Hisztiznek a parasztok, ennyi." attól sokat nem kell várni...

2024. jan. 18. 12:40
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
#18: Szóval továbbra sincsenek érveid, de én vagyok a sötét.
2024. jan. 18. 13:50
 20/22 anonim ***** válasza:

Azt még tedd hozzá, hogy a más pénzén.

2024. jan. 18. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!