Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a véleményetek Donald...

Mi a véleményetek Donald Trump új kampányvideójáról?

2024. jan. 17. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vicces, találó.
2024. jan. 17. 11:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Vicces, én is megmosolyogtam. Azért remélem nem valódi kampányvideó, mert a gúny az észérvek helyett, nálam sosem elegáns megoldás.
2024. jan. 17. 11:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Youtuben egyik amerikai hírcsatorna közölt valami hírt Bidenről ahol kommentben azt írták hogy a Fehér Ház a világ legdrágább idősek otthona.

Biztos ott is sokan gondolják ezt.

2024. jan. 17. 11:44
 4/5 anonim ***** válasza:
55%

Négy éve megnéztem az egyik vitájukat. Trump azonnal elkezdett üvöltözni, amikor Bidentől bármi neki nemtetszőt hallott. Moderátor rászólt, hogy most a másik órája ketyeg, neki azt végig kell várnia, majd utána reagálhat. Trump elhallgat, majd két mondattal később megint olyat hall, ami nem tetszik neki, megint magából kikelve üvölt. És ez egy órán át.

A fickó ahhoz is hígagyú, hogy egy vita szabályait, egy vita *pofonegyszerű* szabályait felfogja. Biden egy kicsit megfáradt öregember benyomását keltette, nyilvánvalóan messze túl volt már akkor is élete virágán. De ő tud összetett mondatokban beszélni, és fel bírja fogni, egy vitában mikor beszélhet, és mikor kell csendben lenni.

Inkább egy megfáradt, de épeszű vénember vezesse Amerikát, mint egy energikus, de elmeháborodott vénember.

Trump egyébként dühkitörésein kívül is elképesztően buta. Amikor a covid alatt egy interjúban megkérdezték, hogy miért nem állnak jobban a védőoltásokkal, akkor azzal védekezett, hogy így is többet beadtak, mint Obama alatt. Lehet persze, hogy csak a választóit nézi annyira hülyének, hogy ne tudják, Obama alatt nem volt világjárvány. De nekem inkább úgy tűnt, hogy a kérdésből is csak annyit fog fel, hogy valamivel elégedetlenek, ami alatta történik, és akkor az a bekészített válasz, hogy így is jobb, mint Obama alatt. Sötét, mint az éjszaka.

2024. jan. 17. 13:53
 5/5 anonim ***** válasza:
61%

"A fickó ahhoz is hígagyú, hogy egy vita szabályait, egy vita *pofonegyszerű* szabályait felfogja."

Szerintem tudta ő nagyon jól, inkább szerepelni akart.

2024. jan. 17. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!