Kuhár Bencét jó ötlet lenne kinevezni közlekedésügyi miniszternek?
"Buta mint a tök, nem ért a dologhoz"
Mondjuk ez a kormány tagjainak 90%-ról elmondhat végül is :D
Van azért pozitív oldal is: Lelkes és a tököm se utazna annyit mint ő.
De amúgy szegény egy elég egyszerű lélek. Őt még elég alap munkakörökbe sem vennék fel, nemhogy valami minisztériumi állásra.
Nem, nagyon buta szegény.
Max. egy máv facebook oldalt bíznék rá.
Jo otlet lenne. Ujra jarna az 51-es vili a Bivalyreten :)
39F incel
Kuhár Bence videóit nagyon sokáig néztem, amíg tudott érdekes dolgokat mutatni. Egy idő után betette nálam a kaput az, hogy sok mindenre nem tudja a választ. Persze nem ez a gond, hanem az, hogy büszkén ki is jelenti, hogy az őt nem érdekli.
Olyasmi dolgokról (most példát ne várjatok), amiknek kb. 20 mp alatt utánanéztem az interneten, s kicsit elgondolkodva rajtuk, kb. 20 percig tudnék ezekről rizsázni.
Mégiscsak eszembe jutott egy példa: a jelzők/előjelzők. Meg a kategorikus kijelentéseit sem csípem nagyon.
Tavaly nyáron megadatott, hogy egy csomó szakmabélivel (közlekedésmérnök, vasutas szakember) együtt strandolhattam, s valamiért ő is szóba került hosszas trécselésünk folymán - finoman szólva nem nagyon tartják a véleményét mérvadónak.
Ezek után nem hogy közlekedési miniszternek, de még a MÁV facebook oldalán moderátornak is feltételekkel alkalmaznám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!