" Amire Jemen kérte őket? Ha nem, milyen alapon avatkoznak be egy ország belügyeibe?"
Olyan alapon, amilyenen a hutik is beavatkoztak egy csomo mas orszag belugyebe is azzal, hogy a gazdasagi infrastrukturajukat bombaztak.
jan. 12. 18:50
12/17 anonim válasza:
Milyen alapon? Nemzetközi vizeken megtámadták őket. Támadás érte őket. Plusz ott van még párszáz támadás a kereskedelmi hajók ellen, amik között amerikai is van, és sok hajót el is térítettek.
Tökmindegy ebből a szempontból, hogy ki tette, a támadó ellen muszáj fellépni. A pontosítás csak arra szolgált, hogy itt nem jemen van megtámadva, nem a jemeni állam, hanem a jemeni területen élő felkelő csoport, akik amúgy ellenségei jemennek.
jan. 12. 18:53
13/17 anonim válasza:
"Amire Jemen kérte őket? Ha nem, milyen alapon avatkoznak be egy ország belügyeibe"
Nemzetközi kalózkodás minden, csak nem belügy...
jan. 12. 19:11
14/17 anonim válasza:
"És? Ehhez az USA-nak semmi köze sincs. Nem az USA hajóit támadták meg"
Amerikai helikopterre nyitottak tüzet a "kalózok". Mire rájöttek, hogy elszabták már kapták a pofájukba a Hellfireöket :)
Az álmoskönyv szerint nem jó ómen a világ legerősebb haditengerészetével baxakodni.
jan. 12. 19:29
15/17 kretens válasza:
Én még abban sem vagyok biztos hogy Irántól kaptak rakétákat és drónokat.Iránnak vannak sokkal jobb és veszélyesebb paraméterekkel rendelkező rakétaarzenálja és robotrepülőgépei.Érdekes az is hogy a huszik a fegyverekhez nem kaptak komolyabb légvédelmi ütegeket és radar rendszereket.Iránnak saját fejlesztésü légvédelmi rendszereik vannak amik az sz-300 képességeinél jobbak de az sz-400 képeségeit még nem érik el.Végül is kiknek az érdeke hogy a figyelem elterelődjön épp csak annyit róluk hogy közben végrehajtsák a következő előre eltervezett agressziójukat úgy hogy ez ne vezessen harmadik világháborúhoz?Vasárnap választások lesznek Tajvanon.Kina korábban már nyomatékositotta hogy ha neki nem tetsző vagy velük nem kooperáló vezetés győz akkor nagy az esély hogy lerohanják Tajvant.De lehet hogy tévedek és én örülnék a legjobban ha tévednék.
jan. 12. 20:55
16/17 anonim válasza:
amikor a kokakóla generáció politizál....
Anno én is ilyen hülyegyerek voltam, szerencsére kinőttem, mert nem csak a trónok harcán, meg a barbin, meg egyéb amerikai fszságon lélegzek b.zi módon.
jan. 12. 21:16
17/17 anonim válasza:
Az a kis ártatlan terrorcsoport Jemenben azért előtte majdnem két hónapig rendszeresen támadott meg kereskedelmi hajókat. Többször is figyelmeztetve lettek, nem hallgattak az amerikaiakra. Amit szép szóval nem tudtak elérni, azt most majd bombákkal megteszik. Ők hozták magukra ezt az egészet, bár ahogy nézem a nagy szöveg ellenére az elmúlt 2 napban már felhagytak a rakétákkal való lövöldözéssel. Úgy néz ki mégiscsak elég ijesztő amikor amerikai bombák és rakéták hullanak a nyakadba, még az ilyen vallási fanatikusoknak is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!