Döglődik a német ipar, mi kell még ahhoz hogy a politikusaik beismerjék hogy hibát hibára halmoztak az utóbbi években?
Ez most nem a fityeszes süketelés, itt egy cikk, tessék nyugodtan szabad cáfolni, vitába szállni és aztán vihogni hogy nincs itt semmi látnivaló
"Ez most nem a fityeszes süketelés, itt egy cikk, tessék nyugodtan szabad cáfolni, vitába szállni és aztán vihogni hogy nincs itt semmi látnivaló"
=
"Tessék srácok, itt egy cikk egy fideszes médiumtól, biztos hihető, bizzatok bennem". :DDDD
Nem, az a helyzet, hogy nincs ilyen szar helyzetben a német gazdaság. Az EU versenyképessége az, ami megingott az energiaárak miatt, viszont itt a teljes EU-ról van szó, Mo.-ról is, mert kiszolgáltatott volt az oroszoknak. Csak míg a magyar kormány lószart nem csinál, a németek és franciák elkezdtek dolgozni, hogy újra versenyképesek legyenek.
"Megdöbbentően rosszul teljesít a német ipar"
Érdekes módon engem nem tud megdöbbenteni. Mindig is a béka segge alatt volt, most sem változott semmi.
Fideszes vagyok és nem döglődik, a többi Fideszestől sem hallottam ezt.
Ennyi.
"Szeretnénk mi olyan "szarban" lenni, mint a németek..."
Költözz hozzájuk! Muhhahhahha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!