Trump a visszatérése után Európát odaadja Oroszországnak?
Figyelt kérdés
jan. 8. 17:59
11/11 anonim válasza:
10. A franciáknak van, mondjuk nem olyan sok. Szerintem kéne egy közös uniós hadsereg. Mondjuk minden tagállam beletesz X összeget. Nehéz kérdés az hogy növekeggyen e az uniós integráció mértéke (mert ugye akkor sérülnek a nemzeti érdekek), de ha nem fogunk össze akkor mi lesz itt? Megmondom, mindenki semmibe vesz minket. Németország, Franciaország, Olaszország erős országok, de mégis gyengék önmagukban. Hát még Magyarország. Most csak azért nem sz@r le minket mindenki mert (vegyük orosz részről) mert mi vagyunk nekik az egyedüli európai kapcsolatuk. Kínával is hasonló a helyzet. Ezek mind túlértékelt dolgok. Annyi hogy ez a 2 ország egy kicsit kevésbé sz@r le minket mint a világ többi része. Semmit sem érünk külön. Ezért sem értem ezt az Unió ellenességét a kormánynak. (Mondjuk vannak gondok az uniós vezetéssel is bőven). Megmondom, én jobboldali vagyok, de európai szinten. Ugyan annyira vagyok európai mint magyar. Persze, szerintem sem kell ide az a sok mocsok migráns amit beengednek az Unióba, de ettől még nem kéne kimenni innen mert csak itt van jövőnk. Ki sem kell menni mert úgyis kiraknak ha így folytatjuk. Egy megoldás van szerintem. Egységes és erős Európa kell. Európai kultúrában kell gondolkodni és nem az USA és Kína igényeit kielégíteni. Egyik sem ellenség, kellenek az üzleti kapcsolatok, de ki kell állnunk magunkért mert jelenleg 0 az alkupozíciónk. Nem szeretnék Európai Egyesült Államokat (vagy Európai Birodalmat, kinek hogy tetszik), de együtt kell működnünk mert végünk lesz. Nem kell velem egyetérteni (nem is várom el), de azért elmondtam amit gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!