Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Elhiszi még valaki, hogy 9/11...

Elhiszi még valaki, hogy 9/11 nem belső munka volt?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap szembejött egy “cikk", és ott úgy hivatkoztak a WTC megtámadására, mintha az amerikai kormánynak semmi köze nem lett volna hozzá. Én egy jó 10 éve nem foglalkoztam ezzel a témával, de már akkoriban is annyi szakértői jelentés napvilágot látott, hogy úgy gondoltam mostanra a többség már elfogadta azokat. (pl. az épületek robbantásszerű összedőlése, ami különösen a 7-es épületnél vicces, pentagonba csapódó rakéta, majdnem üres kereskedelmi járatok, Silverstein biztosítása .. .stb.)

jan. 5. 18:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%

Nem csapódtak repülők a WTC-tornyokba se, holografikus kivetítés volt. 16:15-től:

[link]

jan. 6. 00:48
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos.

Igazad van kérdező,a föld is lapos, holdra szállás sem volt..

jan. 8. 22:03
 13/15 anonim ***** válasza:
jan. 8. 22:26
 14/15 A kérdező kommentje:
Jól van, látom, még mindig sokan benyalják :D
jan. 9. 10:41
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Mármint a konteós meséket? Szerencsére egyre kevesebben.
jan. 9. 11:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!