Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Zelenszkij jó politikus?

Zelenszkij jó politikus?

Figyelt kérdés
jan. 4. 18:37
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
Talán.
36 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudom.
jan. 4. 18:38
 2/17 anonim ***** válasza:
87%
Kinek és milyen szempontból jó?
jan. 4. 18:42
 3/17 anonim ***** válasza:
42%
Ezt majd a pályafutása végén lehet értékelni. Egyelőre úgy néz ki, hogy belevitte az országát egy háborúba, amit nem tud megnyerni, és mérhetetlen károkat okozott a saját hazájának.
jan. 4. 19:06
 4/17 anonim ***** válasza:
76%
Nem.
jan. 4. 19:15
 5/17 anonim ***** válasza:
83%

az a 7 ember érveljen már miért válaszolt igennel. nem támadásból, csak kíváncsi vagyok, de szerintem más is.

függetlenségből a nemmel válaszolók is megérvelhetnék.

jan. 4. 19:22
 6/17 anonim ***** válasza:
52%
Egy báb, a seggét se törölheti ki amíg nem hagyták jóvá Washingtonból.
jan. 4. 19:22
 7/17 PMC Wagner ***** válasza:
65%

Nem, már csak azért sem mert marhára nem azt csinálta amit választása előtt annyira hirdetett. Többek között azért is nyert mert egyik fő ígérete volt hogy békét köt a ruszkikkal és megoldja a dombaszi históriát. Ennek ellenére megválasztását követően egyik első lépése volt a diplomáciai elszigetelődés a ruszkiktól.

Az elődjét meg lehet szidni de Poroshenko kabinetnek legalább volt annyi esze hogy nem hergelje Putyint olyanokkal hogy törvénybe iktatták a krím vissza foglalását meg a NATO csatlakozási szándékot és atomfegyvert sem kért a nyugattól.

jan. 4. 19:31
 8/17 anonim ***** válasza:
56%
#7: Azt azért sejted, hogy ehhez a ruszkik is kellettek volna, akik békekötés helyett felrúgtak egy sor nemzetközi egyezményt és háborúba kezdtek, ugye?!
jan. 4. 19:41
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hittem színész.
jan. 4. 20:08
 10/17 Jeffrey Spender ***** válasza:
42%

# 8

2014 óta volt a háború, nem 2022-ben robbant ki ...

jan. 4. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!