Már az oroszok is kényszersoroznak?
Figyelt kérdés
"A szentpétervári rendőrség december 31-én este és január 1-én éjjel tömegesen vett őrizetbe közép-ázsiai bevándorlókat, akiket később arra kényszerítettek, hogy önkéntesként csatlakozzanak az Ukrajnában harcoló orosz csapatokhoz, írja belügyi forrásokra hivatkozva a Novaja Gazeta."
2024. jan. 3. 19:29
1/8 anonim válasza:
Eddig is kényszersoroztak, náluk maradt a sorkatonai szolgálat.
2/8 anonim válasza:
Európában is azt kellene . Be kéne fogni a migránsokat, hogy egy kissé ritkuljanak!
3/8 anonim válasza:
Nagyon megy a "de látod, ott is ez megy"... :D
4/8 anonim válasza:
Képzelem, milyen hősiesen, engedelmesen és fegyelmezetten harcolnak majd Putyinért az utcáról összefogdosott, kiképzetlen üzbégek meg türkmének.
5/8 anonim válasza:
írja a Novaja Gazeta, gondolom ez is ilyen 444 kaliberű látszatmédia.
6/8 anonim válasza:
4
Az Ukrán utcáról összefogdosott, kiképzetlen sereg mennyivel lenne jobb?
7/8 A kérdező kommentje:
@6 nem tudom, de a kerdes nem az ukran seregrol szol. Ha igenyled, priviben szivesen segitek ertelmezni a kerdest.
2024. jan. 3. 20:52
8/8 anonim válasza:
7
Nem téged kérdeztelek szivesen segitek értelmezni, a számokat illetve, hogy klinek irtam pubi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!