Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Oroszpártiak! Most, hogy...

Oroszpártiak! Most, hogy Oroszország saját magát bombázza, is úgy gondoljátok, hogy van esélyük megnyerni a háborút?

Figyelt kérdés

Egyáltalán mit nevezünk az orosz-ukrán konfliktus kapcsán megnyert háborúnak?

Forrás: [link]

jan. 2. 17:51
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
33%
Azért a világ második legerősebb hadserege amikor ilyet elkövet az viccesebb mint a semmibe nézett ukránok bakijai
jan. 2. 20:44
 12/29 anonim ***** válasza:
60%
11: nagyon finoman fogalmaztál a baki szóval holott a sajátjaikat ölik.
jan. 3. 08:28
 13/29 anonim ***** válasza:
70%

#11: szóval a lengyelekhez becsapódott rakéta ami megölt két embert, az egy baki???

Kívánok neked is ilyen "bakikat".

jan. 3. 11:08
 14/29 anonim ***** válasza:
18%

Felesleges a lengyel eseten pörögni, az egy orosz baki volt amit a lengyelek és a NATO nagyvonalúan benyelt. A két ember életét "ráverték" az ukránokra, így el tudták sikálni az ügyet és nem kellett beszálniuk a háborúba.

Az említett esetnél sem csak az ukrán rakéta hullott lengyel földre, azóta találtak már más égből hullott orosz eszközöket is Lengyelországban valamint a napokban volt egy újabb komoly légtérsértés orosz részről.

jan. 3. 12:20
 15/29 anonim ***** válasza:
67%

14: hazudsz:

"Polish Prosecutor's Office stated that the air-defence missile S-300 5-W-55, fired by the Ukrainian army, went out of control and hit Polish territory."

magyarul:

2023. szeptember 26-án a Rzeczpospolita arról számolt be, hogy az ukrán állam nem működött együtt a nyomozásban, és nem biztosított semmilyen hasznos anyagot Lengyelországnak. A lengyel ügyészség kijelentette, hogy az ukrán hadsereg által kilőtt S-300 5-W-55 típusú légvédelmi rakéta kikerült az ellenőrzés alól, és lengyel területet ért el.

[link]

de ez a hírekben is benne volt hogy eltévedt ukrán rakéta volt, nem tudom mire jó ez a terelés.

mellesleg szovjet maradványok esnek át a határon, hogy az most orosz vagy ukrán nem tudni, mivel mindketten szovjet tagok voltak.

a napokban cirkáló rakéta tulajdonosáról még nem tudni semmit.

jan. 3. 13:13
 16/29 anonim ***** válasza:
18%

#15: nekem nem szokásom :)

A Wiki cikke nagyon szépen összefoglalja a történet publikus részét és semmiben nem cáfolja azt amit én írtam. Hogy te nem érted az már más kérdés.

Majd térjünk rá vissza a háború lezárása után 5-10-20 évvel ( vagy később ), amikor lejárnak a titkosítások. Valószínűleg kettőnk közül nem én fogok jobban meglepődni.

"de ez a hírekben is benne volt"

Ahogy az is, hogy biolaborok vannak Ukrajnában, NATO tábornokok az Azovstal alatt, a németek megfagytak, az ellenzék átoperáltatná az unokáinkat stb...

jan. 3. 14:17
 17/29 anonim ***** válasza:
28%

16: és mi igazolja amit te állítasz? ja hogy semmi...

meglepődni? manapság? ezen? vicces vagy :)

nem kell magyarázkodni a biolaborjaiddal, és nem csak a hazai hírekben volt elmondva hogy a rakéta ukrán volt. tudod külföldön is vannak híradások.

jan. 3. 15:00
 18/29 anonim ***** válasza:
0%

": és mi igazolja amit te állítasz?"

Amíg le nem.jár az esettel kapcsolatos titkosítás addig semmi, de ezt írtam is.

Te még mindig nem érted. Nem azt írtam, hogy EZ a rakéta nem ukrán volt...

jan. 3. 15:22
 19/29 anonim ***** válasza:
66%

szovjet technika volt.

mellesleg arra nem nagyon vannak harcok, néha lvivet lőtték, ami 120 km-re van a becsapódás helyétől. jó lesz az ukrán cselekménynek.

"a lengyel eseten pörögni, az egy orosz baki volt"

na itt az oroszok csinálták szerinted. ugyanebben a válaszban:

"Az említett esetnél sem csak az ukrán rakéta hullott"

szóval az oroszok lövik az ukránok rakétáit, értem, teljesen világos.

"Amíg le nem.jár az esettel kapcsolatos titkosítás addig semmi, de ezt írtam is." de azért állítod hogy orosz baki volt. köszönjük emese!

jan. 3. 15:58
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

Nézd, te továbbra is a fingot fűrészeled amiatt, mert nem érted hogy a sajtó és az lengyel ügyészség csak a teljes történet egy részét közölte le. A sajtó azért mert ennyi infót kapott, az ügyészség pedig részben meg volt kötve felülről.

Szavakon lovagolsz, de magát a sztoryt nem látod át pedig a wikin is vannak utalások area, hogy nem csak az ukránok által kilőtt S-300 érintett a sztoryban, ahogy azóta ez már legalább kétszer igazoltan előfordult. Ha ügyes vagy összerakod a részleteket, ha nem akkor továbbra is csak a szavakat fogod kiforgatni.

Legyen igazad, utólag majd kiderül hogy tévedtem-e :)

jan. 3. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!