Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Jobboldaliak, mit szóltok éhez?

Jobboldaliak, mit szóltok éhez?

Figyelt kérdés
[link]

2024. jan. 1. 18:55
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

[ma 13:25]: "nem offenzíva, de ez az általad emlegetett keresztényes dolog inkább egy kapálózás részedről egy személy lejáratására."

- Hó-hó-hó, én nem akarok lejáratni senkit. És nem várom el, hogy egy vezető politikus keresztény legyen.

Azt elvárnám, hogy a melegjogok vagy éppen a hagyományos családmodelltől eltérők ellen állandóan harcoló, közben folyamatosan a keresztény értékrendre hivatkozó állampárt ne szálljon bele minden héten páros lábbal (a saját családi életét keresztény értékrend szerint berendező) Bidenbe, miközben (a saját családi életüket keresztény értékrenddel ellenesen berendező) Trumpot és Putyint minden héten fényesre nyalja.

2024. jan. 2. 16:04
 22/27 anonim ***** válasza:

erről beszéltem... semmi köze a kereszténységnek ahhoz hogy valakibe beleáll, ez politika. soha nem is fog a kettő passzolni, és ezen felesleges lovagolnod. a keresztény hitet csak takarónak használja a politika, pl az usa is ítélkezik izrael felett, ja hogy pont ő?

volt valami konkrét bidennel kapcsolatban? vagy csak az általános elesése, levegővel kézfogása, összevissza beszéde a kifogás? mert ezt az egész világ megjegyzi neki.

2024. jan. 2. 16:34
 23/27 anonim ***** válasza:
És ha én egyaránt utálom az lmbtq propagandát meg a kereszténységet is, akkor mi van?
2024. jan. 2. 22:10
 24/27 anonim ***** válasza:
utálod is vagy csak nem érdekel?
2024. jan. 3. 07:08
 25/27 anonim ***** válasza:

Olyan értelemben nem utálom őket, mint ahogyan ők a velük egyet nem értőket. Tehát én pl sosem tiltatnék ki, hallgattatnék el vagy rúgatnék ki senkit sem csak mert velem nem ért egyet, mint pl az lmbtq-sok, ahogyan szobrokat sem rombolnák le. És ugyanúgy nem égetném máglyán el és nem is mészárolnám le sem őket, mint a keresztények pl az Újvilágban.

Viszont érdekelni nagyon is érdekelnek, mert mindkettő csoport erőszakosan terjeszkedő kizárólagosságot hirdető és az én életemet korlátozni próbáló totalitárius eszme.

Tehát el fogadom a létüket és nem üldözném őket (mint fordítva) viszont haragszom rájuk, mert mindkettő idegen nem-dzsentil eszme, amelyek végső célja egy totalitárius diktatúra kiépítése, ahol mi kisemberek csak levágandó malacok vagyunk az ő disznóhízlaldájukban.

2024. jan. 3. 17:00
 26/27 anonim ***** válasza:
25: egyetértek
2024. jan. 3. 17:06
 27/27 anonim ***** válasza:

Az öreg azt se tudja merre van arccal előre.

Számtalanszor elindult a pódiumról rossz irányba,beszélt marhaságokat,pldául hogy a fia Afganisztánban harcolt.Nem tudta a szenátora nevét,és azt hitte Oroszországot megtámadták,és de hősiesen harcolnak.Végigbukdácsoltatják a repülőlépcsőn..És még lehetne sorolni.

Egyszerűen szánalmas,hogy bohócot csinálnak belőle,és nem tudják már szegényt elengedni,hogy hadd

élvezze békében a nyugdíjas éveit.

Szval

2024. jan. 3. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!