Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » ENSZ adatok alapján Izrael kb...

ENSZ adatok alapján Izrael kb kétszer annyi nőt és gyereket ölt meg két hónap alatt, mint az oroszok Ukrajnában közel két év alatt. Mikor lesz Izrael terrorista állammá nyilvánítva?

Figyelt kérdés
2023. dec. 31. 16:52
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
50%

Az arányok nem stilmmelnek nálam sem. Az 1700 izraeli áldozat mellé a 18-20 ezer palesztin az több mint normális, még akkor is ha az egész Övezet túl sűrűn lakott.

Nem eléggé célzott ez a hadművelet, bárhogyan is akarják annak láttatni.Sok a polgári áldozat. Túl sok.(!) Gondolom a kérdés is erre vonatkozott.

2024. jan. 2. 14:45
 32/38 anonim ***** válasza:
36%
ENSZ adatok szerint. Ez kb annyit jelent palesztinok források szerint. Ergo annyit mond amennyit akar.
2024. jan. 2. 15:15
 33/38 anonim ***** válasza:
32/Nem hiszem, a kéksapkások, ENSZ alkalmazottak a válságövezetekben jelen vannak a világban. Ezért tartják őket. Ez így van régóta. Az adatok megközelítően helyesek lehetnek.
2024. jan. 2. 15:22
 34/38 anonim ***** válasza:

Ok. Milyen adatok? Konkrétan. Nem csak így egy nagy általános semmi bele a levegőbe.

Ezt vártam volna a kérdezőtől is...

2024. jan. 2. 15:40
 35/38 anonim ***** válasza:
34/Én a hírekben hallottam a fent említett számokat Hivatalosat nem olvastam erről. Becsült érték lehet.
2024. jan. 2. 15:45
 36/38 anonim ***** válasza:

Itt még semmilyen számokat nem említett senki Ukrajnára és Gázára novatkoztatva.

Ahol számot látsz, az az izraeli és a palesztin halottakra vonatkozik.

Csak a kérdés ugye nem erről szól.

2024. jan. 2. 15:52
 37/38 anonim ***** válasza:

30#, 34#

Nesze neked te..... adatok:

[link]

1:14

Mondjuk érdekes, hogy itt 1300 izraeli áldozatot emlegetnek. 20 e. Palesztín és 60 ezer sebesült.

2024. jan. 2. 20:23
 38/38 anonim ***** válasza:
50%

"Izrael kb kétszer annyi nőt és gyereket ölt meg két hónap alatt, mint az oroszok Ukrajnában közel két év alatt."

Melyik szám vonatkozik az oroszok által megöltekre?

Vagy nekem kellene kikövetkeztetni, hogy akkor az oroszok 10 ezer gyereket és nőt öltek meg? Meg 700 ezret általuk is elismerten deportáltak, amiért a Vologya cár ellen elfogatóparancs is van.

2024. jan. 2. 20:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!