Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért lőtték az oroszok...

Miért lőtték az oroszok ukrajnát, ha 2024-ben választás náluk?

Figyelt kérdés
Ha nem hidegháborút visznek addig, elvesztik, mármint sima rakétázással tuti nem választják meg Putlert, akit amúgy sem, mert elcsalja magának, de azért hidegháborúval hihetőbb lenne, hogy megnyerte. Ha meg támadni akarnak akkor meg ennyi idő után csak az atomháború jöhet szóba. De ilyen sima kósza rakétázásokkal csak magukat járatják le, és az eu csúnyán elkeni majd az oroszokat, főleg úgy, ha csak ilyen néhány ide-oda rakétával és egy Putler győzelemmel választáson (ami teljesen irreális lenne) az oroszok csak még jobban magukra haragítanák az eu-t, és ha ilyen körülmények közt nyer Putler a választáson, az az utáni napokon az eu tuti darabjaira kapná Oroszországot. Vajon mi az oroszok célja?
2023. dec. 29. 22:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%
Huh, mennyire nem érted te a világot. Putyin győz így is, úgy is, nem ez befolyásolja a hadi cselekményeket.
2023. dec. 29. 22:28
 2/18 A kérdező kommentje:
Dehogy győz, mert ha győz akkor egyből veszít.
2023. dec. 29. 22:31
 3/18 anonim ***** válasza:
74%

Fejezzük már be ezt a gúnynevezést, óvodás szint :D

"mert ha győz akkor egyből veszít"

Ez aztán az érvelés, gratulálok...

"az az utáni napokon az eu tuti darabjaira kapná Oroszországot"

Mégis mit tudna tenni az EU amit eddig nem tett meg? Gazdasági szankciókon túl vagyunk, másra meg nem képes.

2023. dec. 29. 22:38
 4/18 A kérdező kommentje:
3: látom nem értetted, az egész világ beköltözik utána Oroszországba.
2023. dec. 29. 23:03
 5/18 A kérdező kommentje:
Vagy inkább máshogy teszem fel a kérdést: el tudja azt normális ember képzelni, hogy ezután ha nyer Putyin, utána nem belezik ki Oroszországot? Szerintem simán leatomozná utána az eu az oroszokat, világháború ide vagy oda.
2023. dec. 29. 23:10
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Biztos bennem van a hiba, de ebből a katyvaszból egy szót sem értek...
2023. dec. 29. 23:19
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

ez a szöveg értelmezhetetlen, de látom nem vagyok egyedül ezzel.

nem lehet hogy agyvérzésed van kérdező? szerintem hívj mentőt.

2023. dec. 29. 23:31
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez vagy fogykos vagy troll és fullba nyomjaa kretént ( amit sosem szabad: https://www.youtube.com/watch?v=Fbof6ocqIEY )

"Szerintem simán leatomozná utána az eu az oroszokat"

Az EU, mint gazdasági szövetség leatomozná, aztán mivel? :D

Putyin már akkor megnyerte a választásokat amikor elindult.

2023. dec. 30. 00:23
 9/18 anonim ***** válasza:

kérdező, hogy hagyhattad ki azt hogy putyin már meghalt?

full agyhalott a kérdező

2023. dec. 30. 00:39
 10/18 anonim ***** válasza:
73%
Putyin úgy manipulálja a választást, ahogyan akarja, majd 110 %-al fog nyerni. A KGB-vel (most más a neve) uralkodik mindenki és minden felett, nincs ellenvélemény, aki ellene indul, azt lecsukatja. Akkor is, ha nem is ellenfél!
2023. dec. 30. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!