Ha kötelező lenne kivándorolnotok Angliába vagy Új-Zélandra, melyiket választanátok és miért?
Figyelt kérdés
2023. dec. 29. 13:29
11/22 anonim válasza:
Anglia közelebb van. Még ha sok szempontból Új-Zéland jobb hely is, nem éri meg számomra olyan messzire menni.
12/22 anonim válasza:
Új-Zélandra, mert akkor találkozhatnék Jacinda Ardern-nel és sokkal szebb, jobb, kiépítettebb ott többminden.
13/22 anonim válasza:
Új-Zéland, csendesebb, szebb, szerintem.
14/22 anonim válasza:
Anglia, mert hozzá közelebb találni normális országokat. Új-Zélandhoz a legközelebbi ilyen talán Szingapúr, annyit meg nem szívesen úsznék.
Angliából csak Hollandiáig kell menni, de Spanyolország sincs olyan messze.
15/22 anonim válasza:
Ma csak 70% körül van a páratartalom a lakásban meg csak 40%, mert megy a klíma, rohadt meleg van.
Aki meg azt hiszi hogy NZ egy fehér ország az durván el van tévedve vagy nagyon hiányosak az ismeretei erről az országról
16/22 anonim válasza:
Látom valami szerencsétlennek nagyon beakadt NZ...
17/22 anonim válasza:
Már Angliában vagyok több mint 15 éve és jó döntés volt :)
18/22 anonim válasza:
Már NZ-n vagyok több mint 15 éve és jó döntés volt :)
20/22 anonim válasza:
Új-Zélandon de lennék szamoai...!
Oder?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!