Hogy veszik rá az ukrán férfiakat arra, hogy harcoljanak?
Elvileg már elfogyott az önkéntes. Valaki beletörődik, hogy kap behívót, és engedelmeskedik. Másokat erőszakkal kell elszállítani.
Na velük mégis mi lesz? Mert láthatóan nem akarnak lövöldözni, meg rettegni a lövészárokban.
"Miért orosz propagandista az, aki bizonyítékot hozott neked az erőszakos toborzásra?"
kérdező, amint látod ő valami elmebeteg szélsőséges fanatikus, aki még a bizonyítékot is tagadja mivel nem az ő hitét erősíti. aki meg nem ért vele egyet az meg oroszpárti.
semmi értelme az ilyen hülyékkel foglalkozni. ha meg troll akkor meg elég sz@r.
Ezek a videók fent vannak sok helyen. Nem az M1 szerkeszti/hamisítja őket. Az M1 csak leközli az ilyen gusztustalan megmozdulásokat.
Figyelj... én tudom, hogy az M1 propaganda célokra használja ezeket a videókat. De ettől még ezek megtörtént és igaz hírek.
Kérlek ne élj egy buborékban, az ukránok se ártatlanok. Én is ugyanúgy olvasok telex, hvg és hasonló oldalakat, mert fontos mindkét oldal híreit figyelemmel követni.
#20: "Na előkerült a magyar közmédia, mint hiteles forrás"
Akkor az ezekben szereplő videókat valami színészi társulat forgatta, vette fel, vagy a mesterséges intelligencia műve?
Hát te lábon kihordod az agyhalált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!