Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A törökök mikor betiltották...

A törökök mikor betiltották be pridot?

2023. dec. 23. 19:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%
a magyar faj kanjai nem kukizzák egymást, kivéve a kdnp-t
2023. dec. 23. 20:09
 12/17 anonim ***** válasza:
95%
#12 valakit nagyon érdekel a prido xD
2023. dec. 23. 20:20
 13/17 A kérdező kommentje:

12

te meleg vagy?

Kit érdekel az aberrációk helyes irása !

2023. dec. 23. 20:41
 14/17 A kérdező kommentje:

15

A lényegre koncentrálj, troll! hogy végre valamelyik országban már betiltják!

2023. dec. 23. 20:51
 15/17 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy az marha jó, hogy elvileg rendőrök nem tudják utolérni azokat, akiket üldöznek, ezért őrizetbe vesznek egy festett hajú pasit, aki a lépcsőn állt végig. xD
2023. dec. 23. 20:52
 16/17 A kérdező kommentje:
Jujo válaszolj már a 13-asra, hallgatás is elmond dolgokat!
2023. dec. 23. 22:09
 17/17 Shai-Hulud ***** válasza:
40%

Tudom, nem engem kérdeztél, de hadd válaszoljak én...

Nem, én nem vagyok meleg, hetero magyar férfi vagyok, több gyermeket felneveltem, szám szerint négyet.

És igen, ÉRDEKEL az aberrációk helyes írása, sőt, általában véve érdekel a magyar helyesírás.

Ez egy nagyon szép, kifejező nyelv, Európában egyedülálló, megérdemli, hogy értékének megfelelően, szépen bánjanak vele. Tudom, nagyrészt félreütésnek köszönhetők a fentebb előforduló tévesztések, de hadd kérjem mindőtöktől egyaránt, hogy (lehetőség szerint) próbáljátok meg szépen, helyesen használni a magyar nyelvet. Hiszen ahogy megszokjátok, úgy fogjátok továbbadni azt, és ha a helytelen, magyartalan, téves helyesírást adjátok tovább, akkor veszít értékéből a nyelv.

Kérlek Titeket, hogy vigyázzatok szép magyar anyanyelvünkre!

2023. dec. 23. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!