Akik felakarják venni Ukrajnát az EU-ban azok mit akarnak kezdeni az Oroszország által megszállt keleti területekkel?
Figyelt kérdés
2023. dec. 22. 11:32
1/8 anonim válasza:
Logikát vársz el tőlük mert értelmes válaszokat?
Jaj, az örök optimista! De aranyos.
2/8 anonim válasza:
#1 Érdekes, logikáról és értelemről beszélsz, miközben a kérdésre nem válaszoltál csak böfögtél egy hangosat.
3/8 anonim válasza:
Mikorra lesz az egészből valami, valahogy vége lesz a háborúnak is. EU részéről csak egy szándék kimutatása, hogy hajlandó róla tárgyalni. Érdemi dolog az egészből, lehet 10-15-20 év múlva lesz.
4/8 anonim válasza:
Az EU nem ismeri el a területek elcsatolását.
Ebből az következik hogy Ukrajna belépése esetén az a terület az EU-hoz fog tartozni. Ezért jár az ott élőknek az EU támogatás.
De a jogállamiság megsértése miatt majd felfüggesztik a folyósítást :)))))))))
5/8 anonim válasza:
#2 Látom nem sikerült felfognod, hogy a kérdés neked szólt és nem tőlem várja rá a választ. Én - veled ellentétben - beszélgettem a kérdezővel, megdicsértem az optimizmusáért.
Te viszont - bár neked szólt a kérdés és meg is nyitottad - nem válaszoltál rá, csak megpróbáltál belém kötni. És mivel: azzal hogy nem válaszoltam a kérdésre.
Tényleg mindent megtesztek a szórakoztatásunkért!
6/8 anonim válasza:
Ha ha az eu nem náto hanem gazdasági együtmüködésröl szól te butus az lényeg hogy, nyugati meg amerikai cégek tudjanak ki termelni a nyersanyagokat.Egy piacot kapunk amiböl minden eu állampolgár profitál az olcso nyersanyagal.Ezel még keresztet verve az orosz koporsoba ami nyersanyagra épül.De putyin is nyersanyagok mist vonult be mert nyugati cégek már kezdték volna termelést de mivel szegények ezért piacon nem tudtak jó ajánlatot tenni.Marat katonai eröfitoktatás amivel be égtek lassan 3 éve.
7/8 anonim válasza:
Semmit, mit kéne vele kezdeni? A csatlakozási feltételeknek biztos hogy része lesz a területi kérdések rendezése, ez a háború kimenetelétől és az ukrán belpolitikétól fog függeni. Vagy milyen választ szeretnél rá?
8/8 anonim válasza:
Ukrajna békefeltételei közt szerepel, hogy a keleti határsávban demilitarizált zónát hozna létre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!