A Tusk-kormány csak akkor ad pénzt a közmédiára, ha visszaáll a semlegessége?
#20 Azt is elhitted mait 2 hónappal ezelőtt beszélt ez az ember?
Ha akkor nem hitted el egy szavát sem akkor most miért hiszed el? Ha pedig akkor elhitted volna akkor pont nem lennél a pártján.
Ha egy ún. közmédia kizárólag kormánypropagandát tol, az nem nevezhető közmédiának. Magyarországon pedig még a lengyelnél is rosszabb a helyzet.
Tusk nagyon helyesen jár el.
Egyetértek azzal, hogy Magyarországon kiemelkedően rossz a közmédia.
Számomra pl teljesen érdektelen, hogy mi a neve a kormánypártnak, ha rendesen végezné a munkáját, és nem az ország szétlopása lenne az egyetlen hosszútávú célja.
A közmédia teljes kiherélése, és "pártosítása" visszataszító, ráadásul a működését, a hazudozásait is az én adómból finanszírozzák.
Ennek legyen vége, kezdje el végezni a feladatait, vagy finanszírozza a a saját működését a fidesz kasszából.
#23 A német közmédiában hol talász te olyat amikor nem azt képviselik amit a kormány?
Mitől jobb az a közmédia amiben konkrétan hazudnak Magyarországról mert ez a kormány elvárása, ahol az ellenzékről durva lejárató kampányt folytatnak, fasisztának, szélsőségesnek beállítva az afd-t?
#24 Fogalmad sincs arról mi van a közmédiában. Nem nézed. Ha néznéd nem beszélnél ilyen baromságokat.
Egyértelműen egyoldalúan csak ballib médiát meg a saját buborékodat ismered a közösségi médiában.
#26 Szóval megint nem érted.
Azért a németet írtam mert az neked elfogadható szemben a mienkkel vagy a lengyel. Holott az valóban durván kormányzati utasítással működik.
28, nem értem, tényleg, hogy miért a német közmédiát hozod fel példának egy lengyel közmédiát érintő kérdésnél.
igazad van, tényleg nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!