A török és a magyar vezető a minap megajándékozták egymást. A magyar fedezőménnek,és egy török villanyautónak ugyanaz lehet az ára?
Figyelt kérdés
#ajándékok egymásnak
2023. dec. 19. 22:58
11/18 anonim válasza:
Úgy hogy ha a törökökről van szó sokan mindig azzal jönnek mi történt 500 éve, de németek, angolok, osztrákok esetében már nem gond hogy mit tettek a múltban.
12/18 A kérdező kommentje:
Én a termékek árára vonatkozó kérdést tettem fel, nem a törökökkel kapcsolatos történelmi vonatkozásokra gondoltam.
2023. dec. 20. 14:27
13/18 anonim válasza:
Közpénzből vették egymásak, magántulajdon lett belőle. Így kell csinálni.
14/18 anonim válasza:
#13 Ezek nem lesznek magántulajdonná.
Az ilyen állami ajándékok nem személynek szólnak, az marad a magyar államé amit kapnak.
Ezt az autót nem Orbán viszi majd haza ahogy te azt elképzeled, ez része lesz az állami flottának, marad a miniszterelnökség vagy hasonló állami szerv tulajdonában és használatában.
Ezért szoktak időnként jótékonysági árverésekre különböző tárgyakat felajánlani az állami vezetők a korábbi ajándékokból, mert az ott van az állami vitrinekben az ajándékozás óta.
15/18 A kérdező kommentje:
Orbán azt mondta Erdogannak a kocsi átvételekor:"Elmegyek vele a falumba"- --de ezek szerint vissza is jön majd vele Pestre. Helyes is ez.
2023. dec. 20. 17:47
16/18 anonim válasza:
Gondolom csak kiszedik ott belőle a bele rejtett kokaint, és annyi, jöhet vissza a kocsi.
17/18 anonim válasza:
#16 Nem a kispesti mszp-s polgármester kapta a kocsit, el vagy tévedve!
18/18 A kérdező kommentje:
17-hez/ Elég gáz, ez a 16-os válasz. Nem nagyon lehet minősíteni.
2023. dec. 20. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!