Oroszország szét fog esni, miután elveszítette a háborút? Hogyan?
Figyelt kérdés
Más országok is meg fognak kaparintani belőle területeket? Pl a németek visszakapják Königsberget, vagy Kína a távol-keleti területeket? Mennyi marad az oroszoknak?2023. dec. 18. 12:40
21/36 anonim válasza:
20# ezekből a postokból annyi derül ki, hogy Oroszországban hideg van.
22/36 anonim válasza:
Az derül ki, hogy a lakosok panaszkodnak, hogy nincs fűtés, hideg van, fáznak a lakásaikban.
23/36 anonim válasza:
#22 És mikor volt ez másképpen Oroszországban valaha is?
24/36 anonim válasza:
A háború előtt speciel nem voltak fűtési gondok. De egyébként ez lenne az etalon, ez a jó világ?
25/36 anonim válasza:
Az emberek Magyarországon is panaszkodnak, hogy fűtési gondjaik vannak hála Orbánék túlárazott gázbeszerzésének, pedig itt háború sincs.
26/36 anonim válasza:
22 előtt itt se volt ezekre panasz.🤷
27/36 anonim válasza:
a 20-as linkje a kb százezredik féle cikk hogy putyin meghalt, már rég megszűnt oroszország, ásókkal harcolnak, kifogytak a rakétákból és mosógépből szedik a csipszeket, bla bla bla. kihagytam valamit?
28/36 anonim válasza:
Ez mellé ment tesó, mert nincs benne szó Putyinról, a haláláról meg főleg nem.
29/36 anonim válasza:
nálad ment mellé bátyja, mert itt inkább azokról a "hírekről" beszéltem amiket mindig sulykoltak, de valahogy nem látszott hogy igaz lenne.
30/36 anonim válasza:
De én meg nem azokról beszéltem, tehát neked ment mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!