Izrael pártiaknak mi a véleménye arról hogy izraeli katonák agyonlőttek három fehér zászlót lengető túszt akik a sajátjaik voltak?
Gázában három izraeli túsznak sikerült megszökni. Mikor meglátták az izraeli katonákat fehér zászlót lengetve próbáltak odamenni. A fehér zászló viszont nem érdekelte az izraeli katonákat és mindhármat agyonlőtték. Azzal magyarázkodtak hogy terroristának nézték őket. Ez nem lehet magyarázat hiszen nem csak terroristák vannak ott. Lehetnek civilek is és egyébként is aki fehér zászlót lenget az megadja magát és semmilyen körülmények között nem lehet bántalmazni.
Ez újabb bizonyíték arra hogy Izrael egy kegyetlen terrorállam. Még a saját túszaikat is agyonlövik. Ez alapján gyakorlatilag mindenkit kivégeznek az izraeli katonák ami újabb bizonyíték a népirtásra.
Egyébként meg egyre több helyen írnak már arról, is hogy az október 7-i kb. 1200 izraeli áldozatból legalább párszáz úgy halt meg, hogy palesztin harcosok túszul ejtették őket épületekben, ezeket az épületeket pedig lőtték.
A Haaretz izraeli újság héber kiadásában is megjelent a cikk:
Angol nyelvű cikk is hivatkozik fenti Haaretz cikkre:
"Tuval Escapa, a Kibbutz Be'eri biztonsági csapatának tagja az izraeli sajtónak elmondta, forródrótot hozott létre a kibuc lakói és az izraeli hadsereg közötti koordinációra.
Escapa a Haaretz izraeli újságnak elmondta, hogy a kétségbeesés kezdetén „a terepen lévő parancsnokok nehéz döntéseket hoztak – többek között házakat lőttek a lakóikra, hogy megsemmisítsék a terroristákat a túszokkal együtt”.
Az újság arról számolt be, hogy az izraeli parancsnokok „kénytelenek voltak légi csapást kérni” a Gázába vezető Erez-átkelőhelyen belüli saját létesítmény ellen, „hogy visszaverjék a terroristákat”, akik átvették az irányítást. A bázison az izraeli polgári közigazgatás tisztjei és katonák voltak."
Az alábbi videóban egy izraeli nő nyilatkozik aki átélte az október 7-ei támadást. Elmondása szerint izraeli tankok tüzet nyitottak a házakra, miközben ott voltak az fogságba esett izraeli civilek. A házak leégtek, a túszok életüket vesztették. Az izraeli média persze úgy adta elő hogy a Hamasz gyújtotta fel a házakat. Akár többszáz saját állampolgárral végezhetett így az izraeli hadsereg.
Mit kell ezen ennyi rugózni?
Háború van egy terrorista csürhe ellen, ahol történnek balesetek. Halnak meg baráti tűzben katonák és civilek is.
Csak az alap konfliktusból már nem lehet kattintásvadász szenzációt csinálni.
De ez nem baráti tűz. Itt arról van szó hogy az izraeli katonák kivégeztek embereket akik fehér zászlót lengettek. És csak azért került a hírekbe mert kiderült, izraeli túszok voltak. Ha palesztin civileket végeznek ki, be sem került volna a hirekbe.
Tehát a lényeg az hogy az izraeli katonák mindenkit kivégeznek ott helyben.
Maguknak sem tesznek jót ezzel a mentalitással az izraeliek.
Európában is évezredeken át brutálisan háborúztak egymást az államok, aztán két világháború vérfürdője kellett ahhoz, hogy végleg megértsék, hogy a "szemet szemért, fogat fogért" elvvel nem lehet milliós legyőzött népeket kordában tartani, a "szeressétek egymást" őskeresztény tanítás nem is hülyeség, mert csak "megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel" módon lehet népek közti gyűlöletet lezárni.
"Mit hazudozol? Hol írtam én olyat hogy izraeli civilek lemészárlásával értek egyet?"
Te mit hazudozol? A palesztinok támadásáról azt hazudod, hogy meg sem történt. Az izraeli gyerekek, családok lemészárlásáról azt hazudod meg sem történt, az izraeli civilek lemészárlásáról azt hazudod hogy izraeli katonák gyilkolták meg őket.
Miért hazudsz?
"Te mit hazudozol? A palesztinok támadásáról azt hazudod, hogy meg sem történt. Az izraeli gyerekek, családok lemészárlásáról azt hazudod meg sem történt, az izraeli civilek lemészárlásáról azt hazudod hogy izraeli katonák gyilkolták meg őket."
Te hazudsz. Nem írtam sehol olyat hogy nem történt hamasz támadás. Ha nem tudod idézni akkor aljas hazug vagy. Olyat valóban írtam hogy a 40 lefejezett csecsemő izraeli hazugság és azt is írtam hogy az izraeli hadsereg felelős sok izraeli túsz haláláért de ezt bizonyítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!