Olaf Scholz mennyire volt gavallér, kifizette vajon azt a bizonyos kávét a büfében?
Valószínűleg igen. Előre kikérte a büfében a kávét, és odasúgta Viktornak, hogy lassan igya, mert forró lesz.
A Főni bélrendszerét meg is mozgatta az itóka, így el kellett menjen a mosdóba könnyíteni magán: [link]
Ez idő alatt gond nélkül letudták a szavazást.
5 a te főnidet agyonalázta? Bocs, nem tudtam. Más jellegű problémáim vannak vele.
Tudom, egybites egységsugarú gyakoriskén elég nehéz túllátni a korcsma kannárborgőzös levegőjén és megérteni agy nélkül, de nem mindenki a zorbán miatt nem kedveli a kopaszt.
17 milliárdnyi lyuk, 50-100% áremelkedések eddig, és januártól a plusz adók elég indok ahhjoz itt, németeknél hogy a sját népe se kedvelje a sleppjével együtt.
Bár tudom, ezt feleslegesen írtam, te a nemzetközi politikából annyit fogsz, hogy "hihihiiiii, meglázták a zorbánt hihihiiii, lyulydejóóóó".
Gondolom számodra a magyarpolitika is megáll abban, hogy nincs ingyenvirsli ingyenkőbányaival májuselsején, akkor "dittatúravan".
9 otthon most a 17 milliárdos lyukat foltozgatják extraadókkal, és megszorításokkal. Miért is nem lepődök meg ezen, amikor szoci kerül hatalomra.
A parasztok meg lázadtak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!