Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Olaf Scholz mennyire volt...

Olaf Scholz mennyire volt gavallér, kifizette vajon azt a bizonyos kávét a büfében?

Figyelt kérdés

2023. dec. 17. 21:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
48%

Valószínűleg igen. Előre kikérte a büfében a kávét, és odasúgta Viktornak, hogy lassan igya, mert forró lesz.

A Főni bélrendszerét meg is mozgatta az itóka, így el kellett menjen a mosdóba könnyíteni magán: [link]

Ez idő alatt gond nélkül letudták a szavazást.

2023. dec. 17. 21:54
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Ott szabad fogyasztás volt, nem kell senkinek fizetni
2023. dec. 17. 22:06
 3/13 anonim ***** válasza:
46%

[link]

Scholz népszerűsége otthon rendesen zuhan, de legalább az epben lehet nagyfiú. bár brüsszeli média is gúnyt űz belőle:

[link]

a kávét meg ingyen isszák.

1: igen majd pont ezt mondja el az egész bandának hogy rötyire is kiment. telex színvonal, a guardian meg tipikus liberós média.

2023. dec. 18. 00:49
 4/13 anonim ***** válasza:
43%
3, ennyire nehéz elfogadni, hogy agyonalázta a főnit?
2023. dec. 18. 07:01
 5/13 anonim ***** válasza:
71%
Jó drága volt az a kávé, már ha a következményeket nézzük. Orbán csak jól járt vele. Bármikor hivatkozhat rá, hogy ő nem szavazta meg az ukránokat, és továbbra is vétózhat bármit.
2023. dec. 18. 07:51
 6/13 anonim ***** válasza:
13%

5 a te főnidet agyonalázta? Bocs, nem tudtam. Más jellegű problémáim vannak vele.

Tudom, egybites egységsugarú gyakoriskén elég nehéz túllátni a korcsma kannárborgőzös levegőjén és megérteni agy nélkül, de nem mindenki a zorbán miatt nem kedveli a kopaszt.

17 milliárdnyi lyuk, 50-100% áremelkedések eddig, és januártól a plusz adók elég indok ahhjoz itt, németeknél hogy a sját népe se kedvelje a sleppjével együtt.

Bár tudom, ezt feleslegesen írtam, te a nemzetközi politikából annyit fogsz, hogy "hihihiiiii, meglázták a zorbánt hihihiiii, lyulydejóóóó".

Gondolom számodra a magyarpolitika is megáll abban, hogy nincs ingyenvirsli ingyenkőbányaival májuselsején, akkor "dittatúravan".

2023. dec. 18. 08:01
 7/13 anonim ***** válasza:
3-as: Én simán kinézem Orbánból, hogy a vécére menésével traktálta a társait. Elég közönséges, nem úriember.
2023. dec. 19. 19:57
 8/13 anonim ***** válasza:
49%
7: scholzról van szó a kérdésben. te is elég közönséges kommentelő vagy hogy nem tudsz a kérdésre válaszolni.
2023. dec. 19. 20:03
 9/13 anonim ***** válasza:

[link]

Majd otthon hátha gavallérabb lesz és kifizeti a cégeiket.

2023. dec. 19. 20:04
 10/13 anonim ***** válasza:

9 otthon most a 17 milliárdos lyukat foltozgatják extraadókkal, és megszorításokkal. Miért is nem lepődök meg ezen, amikor szoci kerül hatalomra.

A parasztok meg lázadtak:

[link]

2023. dec. 19. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!