Mikor törli el az EU a vétójogot, hogy Orbán ne tudjon kénye-kedve szerint vétózgatni?
70: hát igen...
szerintem azok akik korrekt értelmes dolgot írnak azok átlag 3 pipásak (főleg h a politika nem egy korrekt dolog :D) akik orbánoznak azok átlagba 4 pipásak
#70 hogy jön ide a Deutsche Welle német tévé?
"BTW: ha a politika rovatban vagy régóta, törvényszerű, hogy beesik 2.5-3 közé az átlagod, mert mindenki politikai beállítottság szerint pontoz, nem pedig ész érvek vagy realitás alapján."
a fideszeseket általában lepontozzák/nagyobb arányban pontozzák le.
"#70 hogy jön ide a Deutsche Welle német tévé?"
ez a neved itt gyk-n és ő téged idézett te szerencsétlen! hogy lehet valaki ekkora ostoba mint te kérdező...
már érthető miért olvasol "nyugatifényt" meg orbánozol, ezek vagytok ti.
fúúú b+...
ez a neved itt gyk-n és ő téged idézett te szerencsétlen! hogy lehet valaki ekkora ostoba mint te kérdező...
az te vagy.
fideszes birka.
"a fideszeseket általában lepontozzák/nagyobb arányban pontozzák le"
Tévedésben élsz, az elmúlt 4 ciklusban egyszer sem szavaztam a Fideszre! Sőt, még a magam módján támogattam is MZP-t. Aztán ugye láttuk, hogy mi lett a vége a nagy összefogásnak...
Egyébként a GYK-n alapjáraton inkább baloldali erőfölény van (ez némileg változik választások idején - akkor jön egy csomó fizetett kormánypárti bértroll). Vannak olyan kérdések, amiknél úgy tűnik, mintha egy egész FB csoport egyszerre szavazná fel a balos válaszokat, rögtön a kérdés kiírása után. De mindegy, ez egy ilyen játszótér, elfogadjuk a szabályokat, valahol nektek is sikeresnek kell lennetek!
"ez a neved itt gyk-n és ő téged idézett te szerencsétlen!"
Legalább ne hazudozz, Te is nagyon jól tudod Kérdező, hogy ez a TE userneved: "Deutsche Welle". Ő is tudja, mert valszeg ő is kapott egyet. Tegnap 21:50-kor írtál egy privát üzenetet, amiben azt kérted, hogy írjak vissza - amit meg is tettem itt (nem fejtetted ki bővebben, hogy hol várod a választ, ezért írtam ki a neved, hogy tudd, hogy a Te üzenetedre válaszolok, mivel ezt a nevet másként nem ismerhetném).
Tudod, privát üzeneteknél alapból kiírja az userneved, hiába rejted el egyébként. Ezek a szabályok, ha valakire ráírsz, az rögtön azzal kezdődik, hogy "bemutatkozol" neki..
"az te vagy.
fideszes birka."
mondja az orbánozó nyugatifény olvasó marha 🐮🐮🐮
arra sincs eszed hogy a saját nicked ismerd 😆😆
mondtam én hogy skizofrén vagy!
miért ne tudnám a nevem? :D milyen felvetés ez egyáltalán? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!