Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért olyan fontos az EU-nak...

Miért olyan fontos az EU-nak Ukrajna?

Figyelt kérdés

Arra kérnék mindenkit hogy most hagyjuk már az orbánozást, érveket, tényeket írjatok a többi európai ország szemszögéből. orbán álláspontját tudjuk, nem erre vagyok kíváncsi, nem kell leírni ide.

https://www.youtube.com/watch?v=dcquYvl2zmQ&ab_channel=euron..

Van az EU-nak 50 milliárdja erre?

Tulajdonképp a saját szabályrendszerét készül figyelmen kívül hagyni?

2023. dec. 16. 16:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
95%
Nem az EU-nak fontos, hanem a nagytőkének. Az EU politikusai pedig az ő zsebükben vannak.
2023. dec. 16. 19:12
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Köszönjük a szokásos bullshitet Jeffrey Spender. Most már elnyomhatod magad.
2023. dec. 16. 19:13
 13/14 anonim ***** válasza:
80%
A német újságok szidják orbánt, hogy micsoda dolog ukrajnát nem beengedni, meg nem támogatni az adófizetők pénzéből, de a kommentelő kisemberek meg mégiscsak vele értenek egyet. Tehát az EU politikusknak és az EU országok kisembereinek totál ellentétes a véleménye ebben a kérdésben.
2023. dec. 16. 19:16
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
13! Mondod te én meg tudom neked mondani, hogy sok német kis ember meg szidja Orbánt. Ezt meg tudom ép ma magyarázkodtam nekik, hogy nem minden magyar fideszes...
2023. dec. 16. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!