Miért olyan fontos az EU-nak Ukrajna?
Figyelt kérdés
Arra kérnék mindenkit hogy most hagyjuk már az orbánozást, érveket, tényeket írjatok a többi európai ország szemszögéből. orbán álláspontját tudjuk, nem erre vagyok kíváncsi, nem kell leírni ide.
https://www.youtube.com/watch?v=dcquYvl2zmQ&ab_channel=euron..
Van az EU-nak 50 milliárdja erre?
Tulajdonképp a saját szabályrendszerét készül figyelmen kívül hagyni?
2023. dec. 16. 16:29
11/14 anonim válasza:
Nem az EU-nak fontos, hanem a nagytőkének. Az EU politikusai pedig az ő zsebükben vannak.
12/14 anonim válasza:
Köszönjük a szokásos bullshitet Jeffrey Spender. Most már elnyomhatod magad.
13/14 anonim válasza:
A német újságok szidják orbánt, hogy micsoda dolog ukrajnát nem beengedni, meg nem támogatni az adófizetők pénzéből, de a kommentelő kisemberek meg mégiscsak vele értenek egyet. Tehát az EU politikusknak és az EU országok kisembereinek totál ellentétes a véleménye ebben a kérdésben.
14/14 anonim válasza:
13! Mondod te én meg tudom neked mondani, hogy sok német kis ember meg szidja Orbánt. Ezt meg tudom ép ma magyarázkodtam nekik, hogy nem minden magyar fideszes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!