Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ukrajna mennyi időn belül...

Ukrajna mennyi időn belül csatlakozhat az EU-hoz?

Figyelt kérdés

El fog húzódni a tárgyalás úgy, mint pl a törökökkel, vagy valóban gyorsítani fognak az eljáráson? Ha utóbbi, akkor mennyi idő alatt lehet így tag?

Ez milyen hatással lesz Magyarországra nézve? Politikai szélsőségességektől mentesen valaki el tudná ezt magyarázni?

2023. dec. 14. 20:09
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom, a lényeg hogy a háborút hagyjak abba és tartós béke legyen az oroszokkal.
2023. dec. 14. 20:10
 2/22 anonim ***** válasza:
94%

Én már eleve azt nem értem, hogy csatkakozhat valahova egy ország, aminek nem is lehet tudni, hol vannak a határai?

A Krím is csatlakozik majd egy csomó orosszal?

2023. dec. 14. 20:12
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

A törökök 1999 óta tagjelölti státuszban vannak.Semmi előrelépés nincs.

Megjósolni is nehéz ezt a kérdést.Háborúban álló fél nem lehet tag,de attól tárgyalni azért lehet erről.

2023. dec. 14. 20:13
 4/22 anonim ***** válasza:
86%
8-10 év, de csak tipp
2023. dec. 14. 20:15
 5/22 anonim ***** válasza:
76%

Már írtam másik kommenthez, de: Egyelőre ugye nincsenek tisztázva Ukrajna határai, és még tart a háború (állítólag most akarnak még beleerősíteni).

Amúgy szerintem patthelyzetben vannak (Ukrajna), mert most vagy viharos sebességgel kiegyeznek a ruszkikkal, vagy addig még húzódik az idő, és távol az eu csatlakozás, az ígéret az nudli.

Sok víz lefolyik addig még a Dnyeperen.

2023. dec. 14. 20:15
 6/22 anonim ***** válasza:
87%
Remélhetőleg ez nem fog megtörténni. Semmi szükség rájuk.
2023. dec. 14. 20:19
 7/22 anonim ***** válasza:
51%
Kivételezni fognak velük, ahogy a tagjelölt státusznál is, szóval csak a lipsi pofátlanság mértékétől függ, hogy mennyi idő alatt lesznek tagok. És a lipsik rendkívül pofátlanok!
2023. dec. 14. 20:24
 8/22 Dongaben ***** válasza:
54%
És hol van az EU határa? Ha Argentina csatlakozni akar, mit szólnak? Nincs földrajzi határ megadva. Bárki lehet EU tag, aki teljesíti az egyéb feltételeket. Érdekes lehetőség...:)
2023. dec. 14. 20:32
 9/22 anonim ***** válasza:
71%
Majd eldöntik az EU gazdag tagországai, akiknek fontos az ukrán piac. A bolha hiába köhög. Ahogy őt is csak a saját gazdasági érdekei mozgatják, úgy az EU-t is a saját érdekei.
2023. dec. 14. 20:34
 10/22 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem 10 éven belül biztos hogy nem. Nekünk, volt KGST országoknak is több mint 10 év volt a csatlakozás.
2023. dec. 14. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!