Nem tudom, a lényeg hogy a háborút hagyjak abba és tartós béke legyen az oroszokkal.
2023. dec. 14. 20:10
2/22 anonim válasza:
Én már eleve azt nem értem, hogy csatkakozhat valahova egy ország, aminek nem is lehet tudni, hol vannak a határai?
A Krím is csatlakozik majd egy csomó orosszal?
2023. dec. 14. 20:12
3/22 anonim válasza:
A törökök 1999 óta tagjelölti státuszban vannak.Semmi előrelépés nincs.
Megjósolni is nehéz ezt a kérdést.Háborúban álló fél nem lehet tag,de attól tárgyalni azért lehet erről.
2023. dec. 14. 20:13
4/22 anonim válasza:
8-10 év, de csak tipp
2023. dec. 14. 20:15
5/22 anonim válasza:
Már írtam másik kommenthez, de: Egyelőre ugye nincsenek tisztázva Ukrajna határai, és még tart a háború (állítólag most akarnak még beleerősíteni).
Amúgy szerintem patthelyzetben vannak (Ukrajna), mert most vagy viharos sebességgel kiegyeznek a ruszkikkal, vagy addig még húzódik az idő, és távol az eu csatlakozás, az ígéret az nudli.
Sok víz lefolyik addig még a Dnyeperen.
2023. dec. 14. 20:15
6/22 anonim válasza:
Remélhetőleg ez nem fog megtörténni. Semmi szükség rájuk.
2023. dec. 14. 20:19
7/22 anonim válasza:
Kivételezni fognak velük, ahogy a tagjelölt státusznál is, szóval csak a lipsi pofátlanság mértékétől függ, hogy mennyi idő alatt lesznek tagok. És a lipsik rendkívül pofátlanok!
2023. dec. 14. 20:24
8/22 Dongaben válasza:
És hol van az EU határa? Ha Argentina csatlakozni akar, mit szólnak? Nincs földrajzi határ megadva. Bárki lehet EU tag, aki teljesíti az egyéb feltételeket. Érdekes lehetőség...:)
2023. dec. 14. 20:32
9/22 anonim válasza:
Majd eldöntik az EU gazdag tagországai, akiknek fontos az ukrán piac. A bolha hiába köhög. Ahogy őt is csak a saját gazdasági érdekei mozgatják, úgy az EU-t is a saját érdekei.
2023. dec. 14. 20:34
10/22 anonim válasza:
Szerintem 10 éven belül biztos hogy nem. Nekünk, volt KGST országoknak is több mint 10 év volt a csatlakozás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!