Miért kell a fehér embereket színesbőrű szereplőkkel újraforgatni?
tegnap 20:18
Ugyan már, nem válaszolta meg 17-es, ez nem is kérdés volt, csak jöttél szítani a feszültséget.
17-es csak spekulál, nem tudja, mi volt a szereplőválogatás elve. Lehet, hogy a pasi Newton leszármazottja. Talán híres fizikus vagy lefeküdt a producerrel. Ezer más indoka lehet, hogy miért pont ő kapta meg a szerepet, de te kapásból a bőrszínre gondolsz, mert szimplán rasszista vagy :)
fúú ez a kínos magyarázkodás...
az ne zavarjon hogy szereplőnek lenni nem feltétele az hogy leszármazottja legyen annak akit megtestesít. meg eleve csak tippelgetsz.
a feszkó szítás meg a ti műfajotok.
ma 09:18
A bőrszín feltétele? :)
Normál esetben igen, hisz cél, hogy a színész, aki a karaktert megtestesíti minél jobban hasonlítson a karakterre.
ma 15:40
Ez sajnos szinte mindig így van :(
Hiába jövök tényekkel, észérvekkel, meg se hallják. Pedig én igazán nyitott vagyok és elismerem, ha nincs valamiben igazam, de ugye eleve olyan kérdésekre válaszolok csak, ahol tudom, hogy igazam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!