Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kire fogsz szavazni az Amerika...

Kire fogsz szavazni az Amerikai elnökválasztáskor?

Figyelt kérdés

Szavazz?

Vote Trump

2023. dec. 6. 20:09
A kérdező szavazást indított:
Donald Trump✅
Joe "pelenkás" Biden ❌
26 szavazat
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
94%
Nem vagyok amerikai állampolgár, így senkire.
2023. dec. 6. 20:10
 2/25 anonim ***** válasza:
35%
Nem vagyok szavazásra jogosult, de ha lehet rá itthon fogadni, én Trump győzelmére fogok tenni, 8-10 ezres téttel.
2023. dec. 6. 20:12
 3/25 anonim ***** válasza:
76%
De nekünk magyaroknak mi közünk van az ottani választáshoz, engem inkább ez érdekelne.
2023. dec. 6. 20:17
 4/25 anonim ***** válasza:
59%

Pelenkás Trumpra, :D Annyira szeretem amikor már keveri hogy Orbán Viktor a török elnök, meg hogy épp most Obama az elnök... komoly szellemi frissességre vall egy 77 évestől.. :(

[link]

2023. dec. 6. 20:19
 5/25 anonim ***** válasza:
50%

Két vén hülye közül melyika jobb?.D

Amugy lecarom ki nyer, engem nem érint.

2023. dec. 6. 20:34
 6/25 D-Mano ***** válasza:
57%
Én ott is Orbán Viktor doktor miniszterelnök úrra fogok szavazni! 🧡🧡
2023. dec. 6. 20:55
 7/25 anonim ***** válasza:
54%
Donald Trump Elnök Úr, Vlagyimir Putyin Elnök Úr és Dr Orbán Viktor Mihály Miniszter Elnök Úr, együtt hozzá a Békét és a Boldogságot a Világ Népeinek!
2023. dec. 6. 20:59
 8/25 anonim ***** válasza:
39%
#4: Kedves barátom, ne is zavarjon, hogy 1 db Trump bakira 100 db Biden baki jut. Arról nem is szólva, hogy Trump nem szokott rendszeresen elesni és nem szokott élő műsorban maga alá fingani, mint Biden papa. :)
2023. dec. 6. 21:13
 9/25 anonim ***** válasza:
73%
Közösségi médiában Trump nagyon megy, viszont nehéz eldönteni, hogy csak engem tett egy véleménybuborékba az algo., vagy tényleg a többség vissza akarja. Nekem nagyon az a benyomásom, hogy tarolni fog.
2023. dec. 6. 21:41
 10/25 anonim ***** válasza:
65%

Nézd mivel fellázította a szavazóit valamint párttársait próbálta pl. alelnököt az alkotmányos rend ellen - ezért ő még véletlenül sem jön szóba.

Mai napig nem ismerte el a vereségét ami sokat elárul. Úgy hogy a republikánus adminisztráció közben csont nélkül hitet tett a választások tisztasága mellett.

Én republikánus vagyok de antitrumpista, kb. Reagan John McCain vonalon. Pedig ők sem voltak fiatalok amikorra indulhattak jelöltként.

2023. dec. 6. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!