Kire fogsz szavazni az Amerikai elnökválasztáskor?
Figyelt kérdés
Szavazz?
Vote Trump
2023. dec. 6. 20:09
A kérdező szavazást indított:
Donald Trump✅
Joe "pelenkás" Biden ❌
26 szavazat
1/25 anonim válasza:
Nem vagyok amerikai állampolgár, így senkire.
2/25 anonim válasza:
Nem vagyok szavazásra jogosult, de ha lehet rá itthon fogadni, én Trump győzelmére fogok tenni, 8-10 ezres téttel.
3/25 anonim válasza:
De nekünk magyaroknak mi közünk van az ottani választáshoz, engem inkább ez érdekelne.
4/25 anonim válasza:
Pelenkás Trumpra, :D Annyira szeretem amikor már keveri hogy Orbán Viktor a török elnök, meg hogy épp most Obama az elnök... komoly szellemi frissességre vall egy 77 évestől.. :(
5/25 anonim válasza:
Két vén hülye közül melyika jobb?.D
Amugy lecarom ki nyer, engem nem érint.
6/25 D-Mano válasza:
Én ott is Orbán Viktor doktor miniszterelnök úrra fogok szavazni! 🧡🧡
7/25 anonim válasza:
Donald Trump Elnök Úr, Vlagyimir Putyin Elnök Úr és Dr Orbán Viktor Mihály Miniszter Elnök Úr, együtt hozzá a Békét és a Boldogságot a Világ Népeinek!
8/25 anonim válasza:
#4: Kedves barátom, ne is zavarjon, hogy 1 db Trump bakira 100 db Biden baki jut. Arról nem is szólva, hogy Trump nem szokott rendszeresen elesni és nem szokott élő műsorban maga alá fingani, mint Biden papa. :)
9/25 anonim válasza:
Közösségi médiában Trump nagyon megy, viszont nehéz eldönteni, hogy csak engem tett egy véleménybuborékba az algo., vagy tényleg a többség vissza akarja. Nekem nagyon az a benyomásom, hogy tarolni fog.
10/25 anonim válasza:
Nézd mivel fellázította a szavazóit valamint párttársait próbálta pl. alelnököt az alkotmányos rend ellen - ezért ő még véletlenül sem jön szóba.
Mai napig nem ismerte el a vereségét ami sokat elárul. Úgy hogy a republikánus adminisztráció közben csont nélkül hitet tett a választások tisztasága mellett.
Én republikánus vagyok de antitrumpista, kb. Reagan John McCain vonalon. Pedig ők sem voltak fiatalok amikorra indulhattak jelöltként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!