Izrael pártiaknak mi a véleménye arról hogy az izraeli hadsereg inkább végez a saját katonáival, állampolgáraival csak hogy ne kerüljenek fogságba?
Létezik az izraeli hadseregben egy úgynevezett Hannibal Protocol, aminek a lényege hogy fontosabb a fogság elkerülése mint a túszok élete. Tehát inkább végeznek a saját katonáikkal, állampolgáraikkal ha úgy látják nem elkerülhető a fogság.
Az alábbi videóban egy izraeli nő nyilatkozik aki átélte az október 7-ei támadást. Elmondása szerint izraeli tankok tüzet nyitottak a házakra, miközben ott voltak az fogságba esett izraeli civilek. A házak leégtek, a túszok életüket vesztették. Az izraeli média persze úgy adta elő hogy a Hamasz gyújtotta fel a házakat. Akár többszáz saját állampolgárral végezhetett így az izraeli hadsereg.
https://www.youtube.com/watch?v=GjC0_swYbT4
Ez egy újabb bizonyíték szerintem arra hogy Izrael egy kegyetlen terrorállam ami a saját állampolgárait sem kíméli.
10
Kérdező az itt válaszolók nagy része egy idióta és relativizálni próbálja a népirtásokat amig vele elő nem fordul!
Kérdező!!!
Szerinted mennyi esély van arra, hogy a "The Electronic Intifada" egy palesztin propaganda oldal?
Mint mondjuk nálunk az oroszhírek... :)
Nem fogod fel hogy a Hannibal Protocolról mindenhol olvashatsz?
A hangfelvételek pedig egyértelműek.
Ha Izrael szakértő vagy, akkor mennyire igaz, amit Puzsér mondott?
Csak a tartalmát tudom visszadni (ez a függő beszéd a német nyelvben)
Bevezetés.
Izraelben van egy olyan réteg, akit a Tórát tanulmányozza egész életében. Az állam tartja el, és katonai szolgálatra nem kötelezhető.
Puzsér gondolatai:
Mégis ők azok, akik Izraelt jobbra tolják el, és "Izrael Iránibb lesz Iránnál"..."Tehát katonák nem lesznek, tolják jobbra Izraelt, és elvárják, hogy az európai zsidóság, és a hadköteles Izraeli katonák megvédje a se__ üket. (gg)"
Ez megállja a helyét?
MZP-ről is olvashattam mindenhol a választások előtt, de amit lakájmédia írt az mégis célzatosan megvágott hazugság volt.
Az a wiki oldal amit linkeltél, az meg pont arról szól hogy 2016 óta nincs érvényben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!