Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Amikor Putyin Ukrajna megtámad...

Amikor Putyin Ukrajna megtámadása mellett döntött, nem gondolt bele abba, hogy ezzel kemény diszkriminációba taszítja a világszerte külföldön élő oroszokat?

Figyelt kérdés
Lehet ugye hallani esetekről, egész durvákról is. Meg ugye zajlik már egyfajta politikai diszkrimináció is. Nem gondolt ebbe bele? Vagy esetleg úgy lehet vele, hogy az igazi oroszok Oroszországban élnek? És hogy aki külföldön van, az megérdemli, amit kap?

2023. nov. 26. 10:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
18%

"Ilyen szankciókra senki nem számított."

Nem mi? Főleg az oroszok, akiket több mint száz éve szankcióznak nem számítottak. Meg se fordult a fejükben.

Muhhahhahha...

2023. dec. 1. 15:57
 12/21 anonim ***** válasza:
34%

Meg aztán ne gondold hogy Putin Vladimir nem szankcióz vissza.

Csak erre már kevésbé döngeti a mejjit a csíra EU.

[link]

Muhhahhahha...

2023. dec. 1. 16:07
 13/21 anonim ***** válasza:
26%

Cummantás van az EU csíráknak. Muhhahhahha...

[link]

[link]

Huhuhhúúú!

2023. dec. 1. 16:11
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

8/A Krím elfoglalása akkoriban még nem járt ekkora nemzetközi felháborodással, és a politikai reakciók sem voltak ennyire hevesek.

Azt a konfliktust a Merkelnek sikerült még tárgyalásokkal elszigetelten tartani, és nem lett belőle ekkora világégés, mint ezzel a mostani Donbasszi támadással. Ezt már nem nyelte be a nyugat, és Merkel sem volt már ekkor a színtéren.

2023. dec. 13. 20:16
 15/21 NTBS ***** válasza:
100%
Nem, gyors háborúra számított, nemzetközi tiltakozás nélkül.
jan. 14. 16:00
 16/21 anonim ***** válasza:
70%
Mondjuk ez elég ostoba felfogás. Nekem van orosz ismerősöm, aki teljesen normális, mégse taszítják ki azért, mert az országának a vezetője megtámadott egy országot. Ugyanilyen ostoba felfogás alapján tiltják be az orosz zenéket, tiltanak el orosz sportolókat sporteseményektől.
jan. 15. 09:57
 17/21 anonim ***** válasza:

Milyen durva esetekről tudsz mesélj. Kíváncsi vagyok

Nem olvastam el a kommenteket

jún. 8. 14:58
 18/21 A kérdező kommentje:
17: Most nem állok neki visszaguglizgatni. Volt valami, hogy az Egyesült Királyságban összevertek valakit, csak mert oroszul szólalt meg, és közben Putyint szidták.
jún. 9. 09:56
 19/21 anonim ***** válasza:
Köszi szépen, rémlik valami, mert én is olvastam hasonló dolgokat.
jún. 9. 10:23
 20/21 A kérdező kommentje:
19: De a fizikai erőszak jellegű történések mellett az is elég kemény diszkrimináció, hogy szankcionálásképpen a Netflix kivonult Oroszországból, és zenekarok, előadók is lemondták az ottani koncertjeiket. Holott az átlagpolgárok nem tehetnek a dolgokról.
jún. 9. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!