Mit szolnak a liberálisok a folyamatos lövöldözéshez a határon és a terror cselekményekhez azokban az országokban ahová beengedték az iszlámokat?
Most így a fentálló krízís helyzetről beszélek ahol naponta nyitnak tüzet a felfegyverzett migráns bandák a határőrökre(vagy egymásra éppenséggel)
És
Csak azért mondom mert nem a legkellemesebb arra kelni itt ezen a vidéken hogy folyamatosan dörrögnek a géppuskák, csak annyi nyugtat hogy az a szerbeknél van és nem az én hátsó kertemben. Mint ahogy az brüsszelben, svédországban, franciaországban és németországban van az elmúlt években.
Én mint magyar nemzeti, ez amit itt politika szintjén civakodunk ez... hát nemtelen puki-fűrészelés.
Sok kommentelő felhozza, hogy olyan, hogy magyar nincs is (pl. pont én magyar vagyok, anyai ágon pl. nemesi, tehát 1 magyar már van Hunniában)
De ha a nemzet költője azt verseli, hogy az anyja kun, az apja román, talán picit székely, de inkább nem... és József Attila, a magyar költészet napja embere...
Ott néplélekben a nép meg a lélek is elveszett.
Ha ezt román verzióban, vagy izraeli verzióban valaki leírná az nem a nemzet költője lenne, kiutasítanák, műveit ledarálnák.
Itt nem csak a bevándorlókat kell visszapi...cs...ázni, hanem a ballib komcsikat is.
Húha, kérdező...
Nem is lehet olyan rossz ez az ország, ha a diliházban is van a kezelteknek lehetősége internetezni. Máskor azért ne igyál a gyógyszerre. Aki Sorost emlegeti politikai témában, azt lehetetlen komolyan venni.
" Aki Sorost emlegeti politikai témában, azt lehetetlen komolyan venni."
Soros és fia emlegetheti azért magát?
Vagy ők is dilisek? Sztem aki szénné keresi magát pénzügyi csalásokkal valami esze csak van.
Nálunk se kérdezik meg a népet semmiről, és kérdés nélkül tönkreteszik az országot.
#68 Fogalmazzunk úgy, hogy Soroséknak semmilyen ráhatásuk sincs a magyar politikára, de ha az öreg áskálódna a nindzsakormány ellen, azt csak hazaszeretetből tenné.
Soros és hazaszeretet - antagonisztikus ellentétek!
Soros és pénzszeretet mások megnyomorításával, az nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!