Egyenlőre az Abraham Accords ( 2020 Sept.15) még tulélte a Gazai háborút, nem esett darabokra. Meg is fog maradni ?
Remelhetoleg nem ennyi amit hozza tudsz szolni egy temahoz hogy van egy lehetseges helyesirasi hiba a kerdesben
Aztan az is lehet hogy ez a maximum.
Elirtam fiam, felreutottem.
Egyelore, olyan helyzet, amely a jövőben várhatóan változni fog. "For the time being or for now "
probald tul tenni magad a dolgon
Nem elírtad, rosszul tudtad. De nem ez egyetlen hibád. A továbbiak:
( 2020 Sept.15) -> (2020. szept. 15.)
tulélte a Gazai háborút -> túlélte a gázai háborút
Meg is fog maradni ? -> Meg is fog maradni?
És mivel a többség nem tudja, mi az az Abraham Accords, ne számíts érdemleges válaszra. Ja, most nézem, hogy belinkelted. Viszont fordítást nem mellékeltél, úgyhogy megteszem helyetted. Kb. ennyi a lényeg:
Az Ábrahám-megállapodások az arab-izraeli normalizációról szóló kétoldalú megállapodások, amelyeket Izrael, az Egyesült Arab Emírségek és Bahrein írt alá 2020. szeptember 15-én. 2020. augusztus 13-án az Egyesült Államok közvetítésével az első bejelentés csak Izraelre és az Egyesült Arab Emírségekre vonatkozott, mielőtt 2020. szeptember 11-én Izrael és Bahrein között bejelentették volna a további megállapodást. 2020. szeptember 15-én az Ábrahám-megállapodások első iterációjának hivatalos aláírási ceremóniáját a Trump-kormányzat rendezte meg a Fehér Házban. 2020. szeptember 15-én a kettős megállapodás részeként az Egyesült Arab Emírségek és Bahrein is elismerte Izrael szuverenitását, ami lehetővé tette a teljes körű diplomáciai kapcsolatok felvételét.
Most, hogy ezt tudjuk, jöhetnek az érdemleges válaszok.
Elismerem, nem lett volna szabad ilyet kerdeznem.
A " Hogy tudok kijutni amerikaba" tipusu kerdesek sokkal melegebb fogadtatasban reszesulnek.
Errol ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!