Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Van itt olyan aki azt hiszi...

Van itt olyan aki azt hiszi hogy Ukrajna egyszer EU tag lesz? Mért hiszi ezt?

Figyelt kérdés
2023. nov. 18. 08:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
87%
Miért ne lehetne?
2023. nov. 18. 08:15
 2/20 anonim ***** válasza:
93%
Én nem hiszem, hogy lesz, de azt sem, hogy nem lesz, ugyanis nincs végzet, csak, ha magad is bevégzed!
2023. nov. 18. 08:20
 3/20 A kérdező kommentje:

"Miért ne lehetne?"

Esküszöl hogy ezt tényleg komolyan kérded?

2023. nov. 18. 08:29
 4/20 anonim ***** válasza:
77%
Tudod, kérdező, a dolgok nem állandóak, hanem változnak. Tegyük fel, hogy kivonul az orosz hódító horda végre Ukrajnából. Miért ne állhatna neki Ukrajna, hogy teljesítse a feltételeket? A kölcsönös (gazdasági) érdek adott, szóval nem olyan elképzelhetetlen Ukrajna tagsága.
2023. nov. 18. 08:38
 5/20 anonim ***** válasza:
87%
Én sem értem, miért ne lehetne? Nyilván nem háború közben, de utána ha ugyanúgy teljesíti a csatlakozás feltételeit mint bármelyik másik tagország, pont ugyanúgy joga és lehetősége van csatlakozni, mint bármelyik másik tagországnak volt.
2023. nov. 18. 08:53
 6/20 A kérdező kommentje:

"A kölcsönös (gazdasági) érdek adott"

Ez még Oroszország esetében hihető. Meg eleve az EU egyik legnagyobb kereskedelmi partnere, valahogy mégsem akarják felvenni. De ukrajnával kapcsolatban milyen érdek merül fel? Szeretnék évezredekig segélyezni? Vagy mi az az EU érdek ami besodorná? xD

2023. nov. 18. 09:14
 7/20 anonim ***** válasza:
71%
Tudom, hogy az ukrajnai rendszerszintű korrupció tabutéma, mert olyan csak nálunk és az oroszoknál van, de ha lehetne, én mégis ezt vetném fel, mint ellenérv. Hozzájuk képest meg a Nyugat-Balkán egy részebis sokkal közelebb van az Eu-s követelményekhez, mégis idő kell még a csatlakozáshoz.
2023. nov. 18. 09:23
 8/20 anonim ***** válasza:
71%
Miért ne lehetne Ukrajna EU-tag? Európai értékeket követő, feltörekvő ország.
2023. nov. 18. 09:26
 9/20 anonim ***** válasza:
86%

"De ukrajnával kapcsolatban milyen érdek merül fel? "

Rengeteget ad már most is hozzá az európai piachoz. Pl az egyik legnagyobb gabonaexportőr.

2023. nov. 18. 09:26
 10/20 anonim ***** válasza:
70%

Komolyan kérdezem kéredző, miért ne lehetne EU tag?

Mi is EU tag lettünk, pedig mi vagyunk pedig ős balkáni putri vagyunk. Se gazdaságunk, se emberanyagunk, cserébe van egy soft diktatúránk.

2023. nov. 18. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!