Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izrael mivel másabb, mint a...

Izrael mivel másabb, mint a Hamasz?

Figyelt kérdés

10-20x annyi civilt ölnek meg minden egyes balhé kirobbanásakor.

Elon Musk is megmondta: Ha megölöd valakinek a gyerekét Gázában, azzal máris teremtettél néhány Hamász-tagot.

Izrael a mostani esetnél már 4000 palesztin gyereknél jár...

Lesz ám hamasz utánpótlás rendesen.

2023. nov. 13. 20:52
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy Izrael többmillió röplapot szórt az észak-gázaiaknak, hogy meneküljenek délre, meg beengedi dél gázába a segélyeket az általa ellenőrzött határon keresztül és humanitárius szüneteket tart. Meg dél gázában nem folytat hadi tevékenységet
2023. nov. 14. 15:55
 22/32 anonim ***** válasza:
94%
Nem láttam még izraelitát táncolni egy palesztin kisgyerek hullája felett.
2023. nov. 15. 21:12
 23/32 anonim ***** válasza:
0%

2# izrael próbálja evakuálni? Blokád alatt van gáza , keletre kerítés amin senkit mem engednek át. Egyiptomnak nem emgedik , hogy befogadjon egy darab palesztint is libanon felé meg egyértelműen mem tudnak menni. Akkor miről beszélsz?

Másrészt ha annyira evakuálni akarnák a lakosságot miért van az , hogy több palesztin gyerek halt meg eddig mint hamasz tag?

Harmadrészt. Izrael azt mondja, hogy pl a MŰKÖDŐ kórház alatt hamasz rejtekhely van (most tételezzük fel , hogy tényleg így van.) Akkor is az a megoldás, hogy lebombázzuk a kórházat mert elvileg vannak alatta terroristák?

A kérdésre. Izrael annyival másabb, hogy ők legálisan rendezhetnek tömegmészárlást.

2023. nov. 19. 20:04
 24/32 anonim ***** válasza:
28%

"2# izrael próbálja evakuálni? Blokád alatt van gáza , keletre kerítés amin senkit mem engednek át. Egyiptomnak nem emgedik , hogy befogadjon egy darab palesztint is libanon felé meg egyértelműen mem tudnak menni. Akkor miről beszélsz?

Másrészt ha annyira evakuálni akarnák a lakosságot miért van az , hogy több palesztin gyerek halt meg eddig mint hamasz tag?

Harmadrészt. Izrael azt mondja, hogy pl a MŰKÖDŐ kórház alatt hamasz rejtekhely van (most tételezzük fel , hogy tényleg így van.) Akkor is az a megoldás, hogy lebombázzuk a kórházat mert elvileg vannak alatta terroristák?

A kérdésre. Izrael annyival másabb, hogy ők legálisan rendezhetnek tömegmészárlást."

Az összes kérdésedre kaptál már választ, amiket nem veszel figyelembe és/vagy nem azt próbálod megcáfolni ami elhangzott.

De hogy az egyikre reagáljak.

Miert állítod hogy Egyiptom-NAK nem engedik hogy befogadjon menekülteket?

2023. nov. 20. 10:00
 25/32 anonim ***** válasza:
65%
Engedik, Egyiptom az aki a terrorista veszély miatt nem kér belőlük.
2023. nov. 20. 10:11
 26/32 anonim ***** válasza:
28%
Tudom, de tőle vártam volna a választ. Arra akartam rávezetni hogy el gondolkozzon hogyan tud ilyen blődséget állítani hogy Egyiptomnak nem engedik hogy befogadjon menekülteket. További ha ebben hazudik akkor vajon miben másban még?
2023. nov. 20. 10:15
 27/32 anonim ***** válasza:
54%
24 a kórházat nem bombázták le, hanem kommandósok iktatták ki a terroristákat utána meg inkubátorokar vitték be
2023. nov. 20. 10:44
 28/32 anonim ***** válasza:
82%

"24 a kórházat nem bombázták le, hanem kommandósok iktatták ki a terroristákat utána meg inkubátorokar vitték be"

Én csak idéztem, szerintem ezt nem nekem akartad.

2023. nov. 20. 11:16
 29/32 anonim ***** válasza:
77%
Bocsi, nem neked hanem akitől idéztél
2023. nov. 20. 11:35
 30/32 anonim ***** válasza:
2023. nov. 20. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!