Orbán Viktor miért nem tesz hivatalos látogatást Izraelben?
Orbán gyáva - rizikós helyre nem mer menni.
Ő a leggyávább magyar!
Tőlem senki sem utálja jobban Orbánt és a Fideszt, de ezt nem értem. Az ország háborúban áll, miért kellene odamennie? A 21. században élünk, a technológiának köszönhetően szinte bármit el lehet intézni személyes találkozás nélkül.
Azt pedig végképp nem értem, hogy miért kell több európai vezetőnek is személyesen elmennie egy háborúban álló országba csak azért, hogy személyesen is elmondhassák k*rvára sajnáljuk. Első a biztonság, még a zsírdisznó esetében is. Más országban is így kellene lennie.
Oroszország is háborúban áll. Oda mégis úgy jár mintha haza menne.
Meg ha a biztonság nem lenne garantált, akkor Novák KE asszonyságot sem engednék oda.
Nem. Orbán egyszerűen gyáva.
Hypno!
Azért az orosz-ukran helyzet és az Izrael-palesztin helyzet között hatalmas különbség van. Az utóbbi folyamatosan támadja egymást, míg az ukránok inkább védekeznek, Oroszország egyszer sem volt veszélyben a háború óta. Mondom ezt ellenzék/ukrán/Izrael partikent.
Épp csak nem áll meg az "azért mert háborúban áll" indok.
És ellentmondásos, hogy mindeközben a legmagasabb közjogi méltóságot meg odaengedik Kijevbe, meg Jeruzsálembe is.
Szóval én maradok a gyávaságnál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!