Értitek ezt a politikai dramat ami a briteknél zajlik a palesztin konfliktus miatt? A multi kultiban elmosódik hogy ki kivel van ki ellen?
Most azért rúgták ki az indiai származású jobboldali belugyminisztert mert a szélsőjobboldali tuntetoket bátorította akik a muszlimok ellen tuntettek a zsidók oldalán?? 🤔🤔
Egyszerűen itt már nem lehet kiigazodni ki kivel van .
Olyan mint ez a Gréta Turnberg eset.egy mélyen baloldali klimaaktivista hogyan lehet antiszemita ?pedig azt a polipot azon a bizonyos képen tuti hogy direkt rakta ki.
A polip pedig egy naci jelkép a zsidóságra hogy a csapjaikkal irányítják a világot.
Igazodjunk ki a mai világban.
"Gréta Turnberg dolgot se értem"
Én értem, de legalább is értem Turnberget...Svédországból származik, sokkal de sokkal több a muszlim lakos, mint a zsidó, biztos, hogy az ő iskolájában is rengeteg muszlim gyerek jár valószínűleg jó pár muszlim diáktársa meg barátja lehet ,ezért áll ki miattuk is a palesztinok mellett.
Meg lehetett volna oldani máshogy is oké mikor visszavertek a hamaszt gazaba buntibol bombazak le a nem civil célokat+ dronokkal likvidaljal a vezetőket.
A tuszokat meg ki lehetett volna cserélni palesztin foglyokra addig.
Semmi szükség nem volt egy ilyen totális háborúra túszok joresze magában az Izraeli bombazasban hal meg .
Állítólag a hamasz szerint 70 tusz már meghalt az alagutjaikban mert bombaztak azokat .
A fő baj hogy Netanyahu nem akar gyengének tűnni ezért kemény most ennyire hogy se üzemanyagot se áramot se vizet nem kapnak.
Szerencsére az egyiptomi moszlim hittestvéreik adnak áramot is, üzemanyagot is és vizet is.
Ja nem...
Miért nem?
Mert ha atvinnek Izrael szetbombazna a teherautokat.
Segélyt ís azért nem engednek be csak pár órára mert Izrael jóváhagyása is kell
Szerintem meg azért mert nem érdekli őket a palesztinok sorsa. csak bajuk van velük, mert mindíg elvárják, hogy az eegész arab világ őket támogassa.
Már a hamasz is azért támadott, mert túl jól haladtak a tárgyalások a zsidók meg az arab országok között.
Bonyolult ez az egész ugy fegyveresen csak iran segít nekik aki síta.
Aktivizálta a hezbollahot és a yemeni hutikat
Pedig náluk ez a sita szunnita különbség hatalmas nem is tartják muszlimnak egymást a radikálisaik.
A szunnita országok csak szóban segítenek esetleg humanitárius segélyt küldenek.
Viszont a szunnita lakosság a képeket és felvételeket látva most nagyon Izrael ellenes lett szunnita elit ezen sokat veszíthet ha az Izrael elleni szent harc hírnevét atadja az Iráni sitaknak
Ez lehet propaganda művelet is .
Oda raktak 10 kannat szerinted az meddig elég 😀
Persze hogy propaganda művelet.
De a Hamasz mit akar propagálni? Hogy a zsidóktól akkor sem kell semmi, ha ott rohad meg az összes beteg?
Minek küldenének többet, ha a terroristák nem engedik felhasználni?
Előbb utóbb úgyis ki kell vonulnia Izraelnek már a külügyminiszteruk is kijelentette hogy még 2 3 hét van mire a nemzetközi nyomás megno.
Konkrétan én semmi eredmenyt nem látok talán 1 tuszt tudtak kiszabaditani eddig 44 katona halt meg miotta bementek.
Lesz az 110 120 is és utána a szetlott gazabol lehet hazamenni
5 év alatt ujaepitik az alagutakat és a rakéta arzenalt .az ovezet déli része nem sérült annyira .
Ennek semmi értelme nem volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!