Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Értitek ezt a politikai...

Értitek ezt a politikai dramat ami a briteknél zajlik a palesztin konfliktus miatt? A multi kultiban elmosódik hogy ki kivel van ki ellen?

Figyelt kérdés

Most azért rúgták ki az indiai származású jobboldali belugyminisztert mert a szélsőjobboldali tuntetoket bátorította akik a muszlimok ellen tuntettek a zsidók oldalán?? 🤔🤔

Egyszerűen itt már nem lehet kiigazodni ki kivel van .

Olyan mint ez a Gréta Turnberg eset.egy mélyen baloldali klimaaktivista hogyan lehet antiszemita ?pedig azt a polipot azon a bizonyos képen tuti hogy direkt rakta ki.

A polip pedig egy naci jelkép a zsidóságra hogy a csapjaikkal irányítják a világot.

Igazodjunk ki a mai világban.

2023. nov. 13. 12:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

"Gréta Turnberg dolgot se értem"

Én értem, de legalább is értem Turnberget...Svédországból származik, sokkal de sokkal több a muszlim lakos, mint a zsidó, biztos, hogy az ő iskolájában is rengeteg muszlim gyerek jár valószínűleg jó pár muszlim diáktársa meg barátja lehet ,ezért áll ki miattuk is a palesztinok mellett.

2023. nov. 13. 14:27
 12/20 A kérdező kommentje:

Meg lehetett volna oldani máshogy is oké mikor visszavertek a hamaszt gazaba buntibol bombazak le a nem civil célokat+ dronokkal likvidaljal a vezetőket.

A tuszokat meg ki lehetett volna cserélni palesztin foglyokra addig.

Semmi szükség nem volt egy ilyen totális háborúra túszok joresze magában az Izraeli bombazasban hal meg .

Állítólag a hamasz szerint 70 tusz már meghalt az alagutjaikban mert bombaztak azokat .

A fő baj hogy Netanyahu nem akar gyengének tűnni ezért kemény most ennyire hogy se üzemanyagot se áramot se vizet nem kapnak.

2023. nov. 13. 15:03
 13/20 anonim ***** válasza:

Szerencsére az egyiptomi moszlim hittestvéreik adnak áramot is, üzemanyagot is és vizet is.

Ja nem...

Miért nem?

2023. nov. 13. 15:21
 14/20 A kérdező kommentje:

Mert ha atvinnek Izrael szetbombazna a teherautokat.

Segélyt ís azért nem engednek be csak pár órára mert Izrael jóváhagyása is kell

2023. nov. 13. 15:24
 15/20 anonim ***** válasza:

Szerintem meg azért mert nem érdekli őket a palesztinok sorsa. csak bajuk van velük, mert mindíg elvárják, hogy az eegész arab világ őket támogassa.

Már a hamasz is azért támadott, mert túl jól haladtak a tárgyalások a zsidók meg az arab országok között.

2023. nov. 13. 15:31
 16/20 A kérdező kommentje:

Bonyolult ez az egész ugy fegyveresen csak iran segít nekik aki síta.

Aktivizálta a hezbollahot és a yemeni hutikat

Pedig náluk ez a sita szunnita különbség hatalmas nem is tartják muszlimnak egymást a radikálisaik.

A szunnita országok csak szóban segítenek esetleg humanitárius segélyt küldenek.

Viszont a szunnita lakosság a képeket és felvételeket látva most nagyon Izrael ellenes lett szunnita elit ezen sokat veszíthet ha az Izrael elleni szent harc hírnevét atadja az Iráni sitaknak

2023. nov. 13. 15:43
 17/20 anonim ***** válasza:

Erre varjál gombot.

[link]

2023. nov. 13. 15:52
 18/20 A kérdező kommentje:

Ez lehet propaganda művelet is .

Oda raktak 10 kannat szerinted az meddig elég 😀

2023. nov. 13. 16:00
 19/20 anonim ***** válasza:

Persze hogy propaganda művelet.

De a Hamasz mit akar propagálni? Hogy a zsidóktól akkor sem kell semmi, ha ott rohad meg az összes beteg?

Minek küldenének többet, ha a terroristák nem engedik felhasználni?

2023. nov. 13. 16:22
 20/20 A kérdező kommentje:

Előbb utóbb úgyis ki kell vonulnia Izraelnek már a külügyminiszteruk is kijelentette hogy még 2 3 hét van mire a nemzetközi nyomás megno.

Konkrétan én semmi eredmenyt nem látok talán 1 tuszt tudtak kiszabaditani eddig 44 katona halt meg miotta bementek.

Lesz az 110 120 is és utána a szetlott gazabol lehet hazamenni

5 év alatt ujaepitik az alagutakat és a rakéta arzenalt .az ovezet déli része nem sérült annyira .

Ennek semmi értelme nem volt

2023. nov. 13. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!