Miért Magyarország az egyik leginkább Izrael-párti ország, és ez jó vagy rossz?
Magyarországon a mainstream oldalak, tehát a jobb és a bal is nagyon Izrael-párti, cionista, ez most nagyon látványosan megnyilvánul. Nem sok ilyen ország van a világon. Talán még az USA sem ilyen. Még a palesztinpárti tüntetéseket is betiltották. Orbánék szerint magyar túszok is vannak, nagyon aggódik értük. A Hamasz, a palesztinok és a bevándorlók ugyanaz a csoport a jobboldal szerint, pedig semmi köze nincs Gázának a bevándorláshoz, de a valláshoz sincs sok. (És amúgy is Izraelhez köthető szervezetek terelik a bevándorlókat Európába évtizedek óta.) A jobboldal különösen cionista. Bár ez érthető, hisz a Fidesz a Likud testvérpártja, és lakosságarányosan hatalmas a hazai diaszpóra, talán a legnagyobb az USA után. Főleg a jobboldal teljesen átveszi az izraeli narratívát. De azért vannak kritikus hangok is, főleg a baloldalon, szélsőbalon és természetesen a szélsőjobb nagy része is palesztinpárti.
Mit mond el a szervilis cionizmusunk az országról?
Kilora megvannak veve a csicska politikusaink azert. Ez egy korrupt orszag Euban a 2. legkorruptabb.
A mediajuk meg azt tolja a kepunkbe amit a poltikai elit szeretne mert ok fizetik.
Amúgy Orbán a Hamász pártján ál, mert nyíltan putyinpárti és és biztos vagyok benne hogy ezt a terrortámadást Oroszország rendelte meg. A Hamász küldöttsége is járt a háborús bűnös Putlernél, aki ezzel a háborúval ukrajnai háborús bűneiről és kudarcairöl akarja elterelni a figyelmet
20 As vagyok
"és és biztos vagyok benne hogy ezt a terrortámadást Oroszország rendelte meg"
honnan vagy biztos ebben? az ilonka néni mondta az utcában? emlékeztetsz magdi anyusra a barátok köztből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!