Origo... Ott minden nap szalagcikk az elmúlt másfél évben, hogy:
- Oroszország ma olyan áttörést ért el, vagy olyan dolgot jelentett be, amitől kitör a világháború és vagy végre tényleg 3 nap múlva Lisszabonba ér az orosz hadsereg.
vagy
- Ukrajna/az ukrán hadsereg ma már tényleg összeomlott
vagy
- Zelenszkij megbukott
vagy.....
Tényleg mennyire kell butának lenni már bocs, hogy valaki még bármennyire is hitelt adjon az Origo ezen témájú cikkeinek?
2-es, szerintem a kérdező nem ennyire buta, hanem a megafon embere, aki itt kvázi reklámozza az origo cikkeit.
Mondjuk nem tudom, kinek, mert aki érdeklődik a politika iránt, az pontosan tudja, mennyit érnek az ő cikkeik.
Nem klikkeltem rá, de már a cím is gyönyörű: "civilháború" :D
És az Origo kapott Érték és minőség díjat...
"Tényleg mennyire kell butának lenni már bocs, hogy valaki még bármennyire is hitelt adjon az Origo ezen témájú cikkeinek?"
Annyi a szépséghiba a sztoridban, hogy a cikket nem az Origo írta, hanem a Time.
Muhhahhahha..
Tényleg mennyire kell butának lenni már bocs, hogy valaki még bármennyire is hitelt adjon a Time ezen témájú cikkeinek?
Muhhahhahha...
ha a cikk címét szószerint vesszük akkor 1 vs több száz vagy ezer?
micsoda ő rambó?
az biztos hogy nagy trutyiban vannak, de az origó szerint már,
áá inkább hagyjuk is :D egyetértek a fentiekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!