Izraelt támogatóknak mi a véleménye arról hogy Izrael többszáz palesztin gyereket gyilkol vagy sebesít meg naponta?
A konfliktus elején gyakran elhangzott hogy milyen embertelen a Hamasz mert zsidó csecsemőket fejezett le amiről kiderült hogy nem igaz, az viszont igaz hogy Izrael eddig 4 ezer palesztin gyermeket gyilkolt meg. Ebből 600 három éven aluli.
Az ENSZ főtitkár elítélte Izraelt és úgy fogalmazott hogy Gáza a gyermekek temetőjévé válik. Továbbá azt mondta az ENSZ székházában tartott tájékoztatóján hogy az izraeli szárazföldi hadműveletek és bombázások civileket, kórházakat, menekülttáborokat, mecseteket, templomokat és ENSZ-létesítményeket, köztük menedékhelyeket érintenek. Tehát az ENSZ szerint Izrael célzottan civileket gyilkol, köztük több ezer gyereket.
"Kértem hogy idézed a szövegből de semmit nem idéztél csak belinkeled"
Nem kértél semmit, csak azt hazudtad, hogy nem volt semmiféle elnyomás. Én pedig ezt cáfoltam meg.
"Nem kértél semmit, csak azt hazudtad, hogy nem volt semmiféle elnyomás. Én pedig ezt cáfoltam meg."
Akkor idézz a szövegből. Hol és milyen elnyomásról ír?
Idézd a szövegből te hazug. Hol a bizonyíték? Hol és mikor nyomták el a zsidókat a törökök? Ugyanabban az időben kelet Európában ezrével gyilkolták a zsidókat. Miért nem oda mentek harcolni a cionista zsidók? Szóval kitörölheted a hazugságaiddal. Ráadásul a cionisták nem is titkolták mi a céljuk:
"A cionizmus a 19. század második felében elindult zsidó nemzeti mozgalom és ideológia, amelynek célja egyrészt a történelmi Izrael területén egy zsidó állam megalakítása, illetve helyreállítása, másrészt a zsidó érdekek védelme a világ más országaiban."
De te be akarod hazudni hogy csak azért mentek Palesztinába mert elnyomták ott a zsidókat :) Ebből is látszik milyen utolsó aljas hazugok a cionisták.
A kiskrapekok cumiznak, mert hát mit tudna kezdeni egy kisfiú a hetvenkét hurijával?
Mondjuk nem mintha a felnőtt olyan sokat, ha már halott az ipse, mert hát a muszlim lelke megkeféli a huri szellemét, vagy mi?
Aztán hogy van ez a lányokkal? Nekik nincs Paradicsomi másvilág? Vagy belőlük esznek a hurik, esetleg lezbiznek velük? Vagy a nők hetvenkét stricit kapnak?
Sehogy sem értem ezt, pedig most sok muszlim gyerek megy a Paradicsomukba, így valamilyen rációnak kell lennie a hitük szerint ebben is.
Nem viccből, vagy gúnyból írom, komolyan nem értem ezt a huri dolgot.
Ez már csak így megy, a német rádió büszkén énekelte a katonásan infantilis dalocskát az angliai csata kezdetén, hogy bomben auf Engelland
https://www.youtube.com/watch?v=S50bcZwUoco
Elképzelem, hogy mennyire másképpen fogták fel ezt később Drezdában, vagy Hamburgban, mikor megkapták a válaszcsapást és immár ők, meg az ő gyerekeik égtek el elevenen a városukkal egyetemben.
Vagy ugye a japánok is szemrebbenés nélkül ünnepelték Nanking szarrá bombázását, meg mindenhol büszkén handabandáztak amikor Pearl Harbornál keményen odacsaptak a yenkiknek. Teszem azt aki Hirosimában, vagy Nagaszakiban, vagy máshol ünnepelte mámorosan a győzelmeket, az jobban tette volna, ha sírva fakad már akkor, mert tudhatta volna az ostoba, hogy csúnyán meg fognak fizeti galádságukért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!