Kivel találkozik itt Putyin és miről beszélgetnek?
2023. nov. 4. 09:10
2/20 anonim válasza:
Kérdező az általad linkelt videó cimében ott van a válasz a kérdésedre és a videó feliratozva van!
3/20 A kérdező kommentje:
De ki lehet ez az ember és milyen szerepe van, hogy Puityinnal találkozik?
2023. nov. 4. 09:50
4/20 anonim válasza:
Ez is szerepel a videóban kérdező. Megnyitottad egyáltalán, amit bemásoltál?
5/20 A kérdező kommentje:
Meg de a többiek véleményére lennék kiváncsi, vagy neked nincs véleményed?
2023. nov. 4. 09:53
6/20 anonim válasza:
Miről kellene, hogy véleményem legyen?
A kérdésed ez volt: Kivel találkozik itt Putyin és miről beszélgetnek?
Válaszoltam rá, és a válasz ott van az általad belinkelt videóban.
7/20 A kérdező kommentje:
6.
Értem, hogy te ilyen egybites logikával gondolkozol, ha szoktál egyáltalán, de attól még lehet róla beszélni, hogy mégis ki ez az illető pontosabban és miért találkozik Putyinnal!
Vagy nem szabad beszélni róla, hadititok?
2023. nov. 4. 09:58
8/20 anonim válasza:
Dehogynem szabad, én nem vagyok morálrendész. Csak nem erről szól a kérdésed. Arról már nem én tehetek, hogy igy lett kiirva.
9/20 A kérdező kommentje:
Látom megvan a 8-as féle értelmi szint ! Jelntve is a moderátoroknak!
Szóval olyan emberek válaszára lennék kivácsi, akik ismerik azt az embert akivel Putyin találkozott és a videónál több részletet tudnak mondani.
2023. nov. 4. 10:04
10/20 anonim válasza:
Egy jótanács: legközelebb, vagy ne egy olyan videóról tegyél fel kérdést, amiben benne van a válasz, vagy máshogy tedd fel a kérdést, vagy egyből meg is válaszolhatod és akkor mindenkinek jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!